SEVALI NOŽEVI NOĆAS U BEOGRADU: Ubodeno troje, na Brankovom mostu prevrnuo se auto sa 6 putnika
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

SEVALI NOŽEVI NOĆAS U BEOGRADU: Ubodeno troje, na Brankovom mostu prevrnuo se auto sa 6 putnika

Beograd -

BEOGRAD - Deset osoba lakše je povređeno, od čega je tri ubodeno nožem u nesrećama koje su se tokom noći desile u Beogradu, rečeno je u Hitnoj pomoći.

(VIDEO) KRVAVI OBRAČUN U ŽELEZNIKU: Ispred škole izboden mladić pred očima dece

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je 35 minuta posle ponoći u ulici Vojislava Ilića na Voždovcu jedan muškarac povređen nožem i da je prevezen privatnim automobilom.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

U ulici Gospodara Vučića takođe je nožem uboden mladić (20), koji je sa povredama ruke i noge prebačen u Urgentni centar. Kod škole u naselju Železnik, mladić (21) je dva puta uboden nožem i u svesnom stanju je prevezen u Urgentni centar.

Na Brankovom mostu se u 21.35 časova prevrnuo automobil i tada je lakše povređeno šest osoba, od čega tri devojke stare 15 ili 16 godina, kao i tri mladića između 17 i 18 godina.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u 19.31 časova na uglu Bulevara Zorana Đinđića i Milentija Popovića lakše je povređen muškarac, koji je odbio dalji transport.

Tokom noći, najviše su se javljali hipertenzičari, srčani bolesnici i astmatičari, a i dalje su prisutne i stomačne tegobe.Ekipa Hitne pomoći intervenisala je 132 puta, od čega 23 na javnom mestu. U toku jučerašnjeg dana bila je 151 intervencija i šest saobraćajnih nesrećama sa lakšim povredama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track