STARTOVALA NOVA LINIJA 66: Autobusi sad voze od Vukovog spomenika do Naučno tehnološkog parka
Foto: Beoinfo

Prevoz u Beogradu

STARTOVALA NOVA LINIJA 66: Autobusi sad voze od Vukovog spomenika do Naučno tehnološkog parka

Beograd -
Autobusi na liniji 66 saobraćaju od Vukovog spomenika, Ulicom Kraljice Marije, Bulevarom Kralja Aleksandra, ulicama Ruzveltova, Mije Kovačevića, kružnim tokom kod Omladinskog stadiona, Severnim bulevarom i Ulicom Veljka Dugoševića do Naučno tehnološkog parka Zvezdara

BEOGRAD - Autobusi na novoj liniji 66 od jutros saobraćaju od Vukovog spomenika do Naučno tehnološkog parka Zvezdara, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) Beograd.

Autobusi na liniji 66 saobraćaju od Vukovog spomenika, Ulicom Kraljice Marije, Bulevarom Kralja Aleksandra, ulicama Ruzveltova, Mije Kovačevića, kružnim tokom kod Omladinskog stadiona, Severnim bulevarom i Ulicom Veljka Dugoševića do Naučno tehnološkog parka Zvezdara, odakle se i vraća, rekao je dežurni dispečer GSP Beograd Zoran Stevanović.

Na beogradskim ulicama saobraća 992 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 88 tramvaja, 60 trolejbusa i 844 autobusa, dodao je Stevanović.

Saobraćaj u Beogradu trenutno je povremeno pojačan na prilazima gradu, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi".

Saobraćaj je povremeno pojačan na Zrenjaninskom i Smederevskom putu, Savskoj i Ibarskoj magistrali, rekao je dežurni dispečer tog udruženja Vlada Ivetić. Povećan je broj trolejbusa na Studentskom trgu, a dostavnih vozila ima u Ulici Kralja Milana i Bulevaru Kralja Aleksandra, istakao je Ivetić i dodao da za sada nema gužvi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track