TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: U udesima povređeno 11 osoba!
Foto: Dragana Udovičić

Puno posla za Hitnu pomoć

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: U udesima povređeno 11 osoba!

Beograd -

U udesima koji su se protekle noći dogodili na beogradskim ulicama povređeno je 11 osoba, a u požaru u Mileševskoj ulici teško je povredjena žena (70), rečeno je u Hitnoj pomoći.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da se požar dogodio oko 23.25 i da je žena (70) bez svesti prevezena na Odeljenje za reanimaciju u Uregentnom centru.

Na Obrenovačkom putu oko 03.30 u saobraćajnoj nezgodi lakše su povredjeni muškarac i žena od 49 godina, dok su u udesu na Novosadskom autoputu malo posle ponoći lakše povredjene tri osobe.U sudaru automobila i motora oko 21.30 na mostu Gazela lakše su povredjene tri osobe, a u saobraćajnoj nezgodi u Ulici Mis Irbijeva oko 20.30 teško je povredjen muškarac (30).

Mladić (25) je povredjen u udesu sinoć oko 19.30 u Ulici Slavka Miljkovića, dok je trinaestogodišnji dečak zadobio lakše povrede u saobraćajnoj nezgodi oko 19.15, na Slanačkom putu.

Ekipa Hitne pomoći protekle noći intervenisala je 113 puta, od kojih je 24 intervencije bilo na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili astmatičari, kao i osobe sa bolom u stomaku i grudima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track