TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Upucan muškarac (35), devojka (19) povređena u saobraćajci
Foto: Marina Lopičić

Intervencije

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Upucan muškarac (35), devojka (19) povređena u saobraćajci

Beograd -
Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 108 intervencija od kojih 12 na javnim mestima, a za protekla 24 časa 249 intervencija od kojih 56 na javnim mestima, precizirala je Macura

BEOGRAD - Muškarac star oko 35 godina teško je ranjen iz vatrenog oružja sinoć oko 19.20 časova u Ulici Dragice Končar 14 na Voždovcu, u Beogradu, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac je ispred jednog kafića zadobio višestruke prostrelne i ustrelne povrede grudnog koša i ekstremiteta i u stanju bez svesti prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rekla je Tanjugu Macura.

Kako prenose beogradski elektronski mediji, prema još nepotvrđenim informacijama, najverovatnije je ranjen sin poznatog fudbalera na koga su pucala dvojica za sada nepoznatih napadača, ispalivši više hitaca, koji su pobegli sa lica mesta i za njima se intenzivno traga.

Macura je dodala da je u saobraćajnom udesu rano jutros oko četiri časa u Ulici Maršala Tolbuhina kod FMP-a devojka stara 19 godina zadobila povredu grudnog koša i prevezena je u Urgentni centar.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 108 intervencija od kojih 12 na javnim mestima, a za protekla 24 časa 249 intervencija od kojih 56 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se, kako je dodala Macura, najčešće obraćali astmatičari, osobe sa hipertenzijom i srčani bolesnici. Portparol Hitne pomoći je savetovala provetravanje prostorija, uzimanje kaloričnijeg doručka, oprez u saobraćaju, nošenje toplije odeće i obuće i da bi posebno deca trebalo da nose kape i šalove.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track