TUČA U BEOGRADU: Taksisti napali komunalce
Foto: Marina Lopičić/Ilustracija

Burna noć kod Beton hale

TUČA U BEOGRADU: Taksisti napali komunalce

Beograd -
Taksi prevoznik je osujećen u pokušaju bekstva posle čega je od strane drugih taksi vozača (kojih je bilo između 10 i 15) iniciran najpre verbalni a zatim i fizički sukob u kome je jedan od taksi vozača fizički napao komunalnog policajca

BEOGRAD - Patrole komunalne policije koje su vršile kontrolu auto-taksi prevoza noćas u u 01.20 sati zatekle su više nepropisno parkiranih auto-taksi vozila sa vozačima u njima ili pored njih u Karađorđevoj ulici, u zoni pristaništa kod Beton hale, saopštila je Komunalne policija.

Prilikom kontrole auto-taksi dokumentacije jedan auto-taksi prevoznik je pokušao da pobegne sa lica mesta, pri čemu je svojim vozilom namerno povredio dvojicu komunalnih policajaca, piše u saopštenju.

Taksi prevoznik je osujećen u pokušaju bekstva posle čega je od strane drugih taksi vozača (kojih je bilo između 10 i 15) iniciran najpre verbalni a zatim i fizički sukob u kome je jedan od taksi vozača fizički napao komunalnog policajca.

Posle ovoga su komunalni policajci odbili napad i vezali napadače, te ih odveli u Policijsku stanicu Stari Grad, navodi se u saopštenju.

Lica koja su izvršila napad identifikovana su kao N. V. i R. M., obojica članovi jednog beogradskog taksi udruženja.

Povređeni policajac je kolima Hitne pomoći prebačen u Urgentni centar, navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track