(FOTO) VESIĆ: GSP odlično organizovan, odato priznanje zaposlenima
Foto: Beoinfo

Problemi se rešavaju u hodu

(FOTO) VESIĆ: GSP odlično organizovan, odato priznanje zaposlenima

Beograd -
Vesić je rekao da se jutros na ulicama Beograda nalazi 1.259 vozila od cega 1.035 autobusa, 94 trolejbusa i 130 tramvaja i da su sva vozila uredno izašla na ulice. Vesić je istakao da je bilo problema na liniji 501 prema Rušnju gde su se dva autobusa poprečila, ali da su izvučeni kao i na liniji 46.
1 / 4 Foto: Beoinfo

BEOGRAD - Gradski menadžer Goran Vesić i gradski sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović posetili su tokom jutra operativni centar Gradskog saobraćajnog Beograd i sa rukovodiocima centra nadgledali proces izlaska autobusa javnog prevoza tokom današnjeg jutra, a Vesić je odao priznanje zaposlenima u GSP na odličnoj organizaciji posla u otežanim uslovima.

Foto: Beoinfo
Foto: Beoinfo

Kako je saopštila Služba za informisanje Grada Beograda, Vesić je rekao da se jutros na ulicama Beograda nalazi 1.259 vozila od cega 1.035 autobusa, 94 trolejbusa i 130 tramvaja i da su sva vozila uredno izašla na ulice.

Foto: Beoinfo
Foto: Beoinfo

Vesić je istakao da je bilo problema na liniji 501 prema Rušnju gde su se dva autobusa poprečila, ali da su izvučeni kamioni "Beograd puta" kao i na liniji 46.

Foto: Beoinfo
Foto: Beoinfo

"U ovom trenutku imamo manjih problema na linijama 49 koja je skraćena do Trošarine, 26 koja je skraćena do Braće Jerković i 305 koja je skraćena do crkve u Ritopeku", kazao je Vesić.

Foto: Beoinfo
Foto: Beoinfo

"Pored toga, bilo je manjih problema na linijama 29 i 18. Sve ove probleme rešavamo u hodu i moram da odam priznanje zaposlenima u GSP na odličnoj organizaciji posla u ovim otežanim uslovima", dodao je Vesić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track