VESIĆ O RADOVIMA U VOJVODE STEPE: Dobio sam čvrsto uverenje da će radovi biti gotovi do 11.jula
Foto: Dragana Udovičić

Do juna 4 trake na Autokomandi

VESIĆ O RADOVIMA U VOJVODE STEPE: Dobio sam čvrsto uverenje da će radovi biti gotovi do 11.jula

Beograd -
Vesić je rekao da je utvrđena nova dinamika puštanja u rad određenih deonica, kao i da su radovi na Ulici Vojvode Stepe intenzivirani

BEOGRAD - Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da je održan sastanak sa predstavnicima kompanije Ratko Mitrović, koja je izvođač radova na rekonstrukciji Ulice vojvode Stepe, i da je dobio čvrsta uveravanja da će do 11. jula, roka koji je predviđen ugovorom, ti radovi biti završeni.

Vesić je rekao da je utvrđena nova dinamika puštanja u rad određenih deonica, kao i da su radovi na Ulici Vojvode Stepe intenzivirani.

Kako je naveo, zbog velikih gužvi na Autokomandi, koje su trenutno najveći problem, da do 10. Maja budu puštene u rad dve trake iz pravca centra grada prema Trošarini, a do 11. juna druge dve trake iz suprotnog smera.

"Tako da do 11. juna možemo da očekujemo da će Autokomanda raditi sa četiri trake", rekao je Vesić, dodajući da taj deo grada neće biti kompletno završen do tog datuma, ali da će četiri trake funkcionisati, te da će se tako smanjiti gužve na Autokomandi.

Vesić je rekao da će grad uvek insistirati da svi infrastrukturni projekti budu završeni u predviđenim rokovima i da se od toga neće odustati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track