NOVA USLUGA POŠTE SRBIJE OSVAJA REGION: Elektronski prenos novca i sa Hrvatskom
Foto: Filip Plavcic

Od 12 maja

NOVA USLUGA POŠTE SRBIJE OSVAJA REGION: Elektronski prenos novca i sa Hrvatskom

InfoBiz -

BEOGRAD - U najoštrijoj tržišnoj utakmici usluge Pošte Srbije osvajaju region. Posle Francuske, Rusije, Belorusije, Ukrajine, Crne Gore, Bosne i Hercegovine odnosno Republike Srpske i Federacije BiH, Pošta Srbije od 12. maja
omogućava brz, jednostavan i siguran elektronski prenos novca i sa Hrvatskom.

Pošta Srbije i Pošta Hrvatske ovim direktnim transferom novca prate potrebe svojih korisnika i nude im dodatne pogodnosti pred početak turističke sezone.

U Srbiji se slanje i prijem novca obavljaju u dinarima a u Hrvatskoj u kunama, prema važećem kursu koji primenjuju poštanske uprave. Korišćenjem usluge međunarodna poštanska uputnica možete poslati iznos od 1.500 evra, koji će biti dostupan za isplatu u roku od najviše 30 minuta, za primaoce u bilo kojoj pošti na području Hrvatske ili Srbije.

Cena usluge je znatno niža u odnosu na cene sličnih usluga na našem tržištu.

Za ovaj način transfera novca korisnicima nisu potrebni ni devizni račun, ni popunjavanje obrazaca, kao ni dodatna dokumentacija – potrebno je samo da poseduju važeću ličnu ispravu. Takođe, transakcije podržava bezbedna i zaštićena informatička mreža.

Pošta Srbije je mogućnost elektronskog prenosa novca ponudila sa ciljem da pospeši slanje otkupnih pošiljaka i elektronsku trgovinu. Takođe, širenjem palete brzih, pouzdanih i dostupnih servisa, Pošta vodi računa o potrebama svojih korisnika i trendovima savremenog poslovanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track