MIHAJLOVIĆ O IZGRADNJI KORIDORA: Rokovi moraju da se poštuju
Foto: Fonet

Sledeće godine auto-putem do Preljine

MIHAJLOVIĆ O IZGRADNJI KORIDORA: Rokovi moraju da se poštuju

InfoBiz -

Rokovi u izgradnji Koridora 10 i Koridora 11 moraju da budu ispoštovani i do Preljine će se sledeće godine ići auto-putem, izjavila je danas ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

"Postoje problemi i to nije tajna, ali ozbiljan problem je da neko medijima daje poluinformacije, a u svakom slučaju, najvažniji cilj je završiti Koridor na vreme", rekla je Mihajlović.

Ona je sigurna da će se naći način da se otklone problemi, a da li će se raskidati ugovori, ili će vlada pomoći tako što će doći novi izvođači, javnost će, kaže Mihajlović, znati onda kada to bude bilo kompletno, ali najvažniji cilj, zadatak, podvlači, je da završi Koridor na vreme.

MIHAJLOVIĆ O PLANOVIMA U OVOJ GODINI: Završićemo Koridor 10 i auto-put Obrenovac-Preljina

"Mi ni od kakvih rokova, koje je premijer postavio u ekspozeu, nećemo odustati. Ono što nije tajna takođe, ne postoji deonica na Koridoru za koju Ministarstvo ne pravi određeni izveštaj i analizira da bi se ubrzalo sve. Ne postoji takođe deonica, kada smo postali vlada koju vodi Vučić, da nije imala neki problem, i svaku tu deonicu smo gurali i završavali i stizali", kaže Mihajlović.

MIHAJLOVIĆEVA O PLANIRANIM PROJEKTIMA: Sledeće godine počinje izgradnja 2 nova koridora

(Tanjug/RTS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track