OVAJ KRAJ BEOGRADA JE SINONIM ZA LUKSUZ: Ako imate milione, spremite ih... I pakovanje može da počne
Foto: Profimedia

OVAJ KRAJ BEOGRADA JE SINONIM ZA LUKSUZ: Ako imate milione, spremite ih... I pakovanje može da počne

InfoBiz -

BEOGRAD - Kada kažete luksuz u Beogradu, prvo pomislite na Dedinje, ali priuštiti kvadrat u ovom delu grada nije baš lako.

Na sajtovima specijalizovanim za prodaju nekretnina možete pogledati bogatu ponudu kuća u ovom delu grada, a fotografije svedoče o raskoši koja se ovde nudi.

Nekretnine su pretežno velike kvadrature, pa tako jedna od kuća koja je oglašena na prodaji proteže se na 520 kvadratnih metara, a košta 1.850.000 evra.

Sastoji se od četiri etaže - podrum, prizemlje, sprat i potkrovlje. Poseduje tri dnevne sobe i tri spavaće sobe, dve radne sobe i dve kuhinje, četiri kupatila, pet terasa, sauna, bazen i dve garaže.

foto: Printscreen / Moj Kvadrat

U ponudi je i kuća, koja po kvadraturi može da se iskoristi i kao stambeno-poslovni objekat jer se prostire na 612 kvadratnih metara, a nalazi se na "samom vrhu Dedinja", a košta 1.245.000 evra. Sagrađena je 2016. godine, poseduje tri stana, lift, garažu, a sa ulice je moguće direktno ući u deo koji je namenjen za poslovni prostor.

foto: Printscreen / Moj Kvadrat

A za one koji žele život u ovom luksuznom delu grada, a traži nešto manje kvadrata, u ponudi je i kuća od 250 kvadratnih metara za koju morate izdvojiti 470.000 evra. Kako se navodi u oglasu na sajtu Moj kvadrat, reč je o prelepom zdanju, izuzetne arhitekture na kome se nalazi kuća na sprat građena 1996. godine visokog kvaliteta gradnje.

foto: Printscreen / Moj Kvadrat

U ponudi je i kuća od 166 kvadratnih metara u Ulici Mladena Stojanovića se nalazi na placu od 9,7 ari, a poseduje garažu od 40 kvadratnih metara, dve terase (jedna velika oko cele prve etaže), dve kuhinje, tehničke prostorije. Ukoliko želite da posedujete ovu kuću morate izdvojiti 1.950.000 evra.

foto: Printscreen / Moj Kvadrat

A za predratnu vilu na Dedinju, koja se prostire na 400 kvadratnih metara sa placem od 6 ari morate izdvojiti 1.390.000 evra.

Sve detalje i još fotografija ovih i sličnih nekretnina možete pogledati na sajtu MojKvadrat.rs

(Kurir.rs/B92)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track