KOMPANIJA JAVUZ OTVARA POGON: Traže se stolari i mašinbravari
Foto: Shutterstock

Mali Zvornik

KOMPANIJA JAVUZ OTVARA POGON: Traže se stolari i mašinbravari

InfoBiz -

Investitor bi, kako se navodi, zaposlio 15 radnika, dok bi u naredne dve godine zaposlio još najmanje toliko ukoliko za to bude uslova

Internacionalna kompanija „Javuz“ planira da do kraja godine u Brasini kod Malog Zvornika otvori pogon za proizvodnju PVC stolarije i tu uposli petnaest radnika.

Na sastanku predstavnika kompanije i rukovodstva malozvorničke opštine dogovoreno je da opština investitoru da u zakup nekadašnju halu „Končara“ u Brasini, a ugovor o korišćenju biće uskoro potpisan, objavljeno je na opštinskom sajtu.

Investitor bi, kako se navodi, zaposlio 15 radnika, dok bi u naredne dve godine zaposlio još najmanje toliko ukoliko za to bude uslova. Programom dodele subvencija za otvaranje novih radnih mesta lokalna samouprava će podržati poslovni plan kompanije. Za rad će biti potrebni uglavnom stolari i mašinbravari, a testiranje kandidata, u saradnji sa ispostavom NSZ, biće obavljeno posle potpisivanja ugovora o zakupu poslovnog prostora.

„Javuz“ u Srbiji posluje pod imenom „Bauwin Decor“ kao deo međunarodne grupacije „Javuz internešenel kompani“, koja se bavi proizvodnjom, prodajom i pružanjem usluga iz oblasti PVC i ALU stolarije.

T. I. - Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track