NASTAVIĆE DA SAKUPLJAJU FISKALNE RAČUNE: Srećnim dobitnicima 2. kola nagradne igre Uzmi račun i pobedi uručeni ključevi automobila
Foto: Printscreen/Tanjug

čestitke

NASTAVIĆE DA SAKUPLJAJU FISKALNE RAČUNE: Srećnim dobitnicima 2. kola nagradne igre Uzmi račun i pobedi uručeni ključevi automobila

InfoBiz -

KRAGUJEVAC - Dobitnicima u drugom izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" danas su u Kragujevcu svečano uručeni ključevi automobila marke "Fiat 500L".

Ključeve 12 automobila uručio je državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nenad Nerić, koji je posle potpisivanja ugovora o primopredaji vozila čestitao dobitnicima i istakao da vlada i organizatori nagradne igre imaju cilj da "uzimanje računa postane svakodnevna navika".

"Danas su srećnim dobitnicima uručeni ključevi automobila, a pobednici su svi koji su uzimali fiskalni račun i koji će to nastaviti. Borba Vlade Srbije protiv sive ekonomije je izrazita i ključni cilj koji želimo da postignemo u toku ove godine", naglasio je Nerić.

Naveo je da će se "u bazenu" iz kojeg će 17.marta biti izvučene nagrade trećeg ciklusa, trenutno nalazi četiri miliona koverata.

Među dobitnicima koji su u Kragujevcu preuzeli nagradu bila je Nevenka Lazić iz Zrenjanina, koja kaže da njenoj sreći nema kraja, budući da je poslala samo jednu kovertu i to na samom početku nagradne igre.

"Poslala sam je u prvoj nedelji kada je startovala igra, a poslednje izvlačenje nisam pratila, čuvala sam unuke i spremala večeru. Da sam dobitnica, saznala sam tek kada su me pozvali iz Beograda", priča Nevenka, čijoj se nagradi najviše obradovao sin koji će i voziti automobil.

Ona kaže da će nastaviti da skuplja račune i da učestvuje u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" što preporučuje svima jer je to, kako navodi, jedini način da se izborimo sa sivom ekonomijom.

Nevenkin sugrađanin Živa Bogaroški poslao je 15 koverata sa računima, a novom automobolu se, kaže, obradovala cela porodica.

"Izvlačenje nisam pratio, uspavljivao sam sina, a mama i sestra su javile da smo izvučeni. Nisam mogao da verujem, srećniji ne možemo biti", kaže Bogaroški.

Organizatorima nagradne igre zahvalila je Beba Đorđević iz Pirota koja je pozvala svoje sugrađane da učestvuju u nagradnoj igri.

"Nikad se ne zna, poslala sam dve koverte, a sreća je tu kao što vidite", rekla je Beba čiju će nagradu voziti ćerka i unuka.

Novi Fiat 500L iz Kragujevca su odvezli i Darko Cvetanović iz Deronja, Roksanda Armankarević iz Laznice, Ružica Velimirov iz Đurđeva, Jovana Pejčić iz Aleksandrovca, Nebojša Mirković iz Leskovca, Vesna Cvetkoski iz Leštana, Margit Matatić iz Subotice, Milica Paunović iz Vranja, Stana Profirović iz Bora.

U prvom krugu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" koji traje do 31.marta predviđena su još dva izvlačenja 17. i 24.marta, a u drugom krugu u aprilu predviđena četiri izvlačenja.

Pravo da učestvuju u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani Srbije koji treba da pošalju 10 računa ili slipova otkucanih od 1. januara ove godine u iznosu od najmanje 100 dinara.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" organizuje se u okviru akcije Vlade Srbije "Godina borbe protiv sive ekonomije" u saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj (NALED) i Savezom za fer konkurenciju.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Printscreen, Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track