UZMI RAČUN I POBEDI: U subotu nagrada dupleks u Novom Sadu od 116 kvadrata
Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Treće izvlačenje

UZMI RAČUN I POBEDI: U subotu nagrada dupleks u Novom Sadu od 116 kvadrata

InfoBiz -

BEOGRAD - Treće izvlačenje u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2018" biće u subotu, 17. marta u 17.25 sati u direktnom prenosu na Prvom programu javnog servisa, najavila je danas Vlada Srbije koja to organizuje.

foto: Tanjug/Zoran Žestić

Nagrade su dvoiposobni, "dupleks stan" od 116 kvadratnih metara u Novom Sadu, 12 automobila "fijat 500L" i 20 robnih vaučera.

U izvlačenju učestvuju svi koverti s fiskalnim računima i potvrdama o plaćanju platnom karticom (slipovi) koje 16. marta stignu na šaltere Pošte Srbije do kraja radnog vremena, odnosno do termina predvidjenih za pražnjenje poštanskih sandučića.

foto: Printscreen

Koverti koje ne budu izvučeni ili stignu posle 16. marta, učestvovaće u narednim izvlačenjima.

U prvom krugu ovogodišnje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" koji traje od 3. do 31. marta biće još jedno izvlačenje - 24. marta. Pravo učešća u toj nagradnoj igri imaju punoletni građani s prebivalištem ili boravištem u Srbiji, ako pošalju po 10 računa ili "slipova" izdatih od 1. januara ove godine na iznos od bar 100 dinara. "Slipovi" i računi se šalju odvojeno, u neadresiranim koveratama sa napomenom "Uzmi račun i pobedi 2018", a poštarina se ne plaća.

foto: Zorana Jevtić

Kao i prošle, i ove godine se opštine i gradovi takmiče u prikupljanju najvećeg broja računa. U nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", koju organizuje Vlada Srbije u saradnji s Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj i kompanijama članicama "Saveza za fer konkurenciju", prošle godine je poslato više od 85 miliona računa.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Tanjug/Zoran Žestić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja