Aerodrom: Izveštaj DRI još nije gotov i delimično je već osporen
Foto: Nebojsa Mandic

Afera lažne fakture

Aerodrom: Izveštaj DRI još nije gotov i delimično je već osporen

InfoBiz -
Zvanični revizor Aerodroma u 2013. godini bila eminentna kompanija „Dilojt i Tuš“, koja je potvrdila da nema primedaba na poslovne promene u 2013. godini, kažu Uprava Aerodroma

BEOGRAD - Uprava Aerodroma „Nikola Tesla“ reagovala je juče povodom teksta „Iskeširali sedam miliona evra preko lažnih faktura“, koji se tiče nepravilnosti koje je Državna revizorska institucija uočila u finansijskom izveštaju ove kompanije u 2013. godini.Iz Aerodroma poručuju da je postupak kontrole DRI „u toku“ i da su u petak 19. decembra odgovorili na preliminarni dokument koji im je DRI dostavio, da on nije konačan, kao i da su deo izveštaja DRI već osporili.Preliminarni dokument DRI je osporen u pogledu iznosa koji su revizori smatrali da je plaćen OZB „Komercu“ od strane odgovornih lica na Aerodromu koja su u posmatranom periodu revizije, 2013. godine, bila na najodgovornijim funkcijama u delatnosti finansija.

Takođe, podsećamo da je zvanični revizor Aerodroma u 2013. godini bila eminentna kompanija „Dilojt i Tuš“, koja je potvrdila da nema primedaba na poslovne promene u 2013. godini, odnosno da stoji iza zvanične revizije finansijskog izveštaja za predmetnu godinu koja je i objavljena na sajtu Agencije za privredne registre i svima javno dostupna - poručuje uprava Aerodroma.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track