Fly Fly Travel – nagrada za društveno odgovornu kompaniju
Foto: Promo

Fly Fly Travel – nagrada za društveno odgovornu kompaniju

InfoBiz -

Fly Fly letnja škola prepoznata kao najbolji društveno odgovorni projekat koji doprinosti smanjenju nezaposlenosti

Pod pokroviteljstvom Francusko-sprske privredne komore, organizovan je ovogodišnji izbor za prestižnu nagradu - Gran Pri 2017.

Pravo na učešće imale su kompanije koje su svoje dostignuće odmerile u dve kategorije –„ Inovacije“ i „ Društveno odgovorno poslovanje“.

Svoje projekte u kategoriji „ Društveno odgovorno poslovanje“ prezentovali su : Hotel Hyatt Regency Beograd, Schnider Electric i kompanija Fly Fly Travel .

Glasanje je trajalo do 21.maja, nakon čega su organizatori u prisustvu velikog broja zvanica, nagrade uručili na Gala večeri 25.maja u hotelu „ Jugoslavija“.

Za najbolju inovaciju proglašen je program Societe Generale banke, dok je ubedljivu pobedu u kategoriji„ Društveno odgovorno poslovanje“ odneo projekat kompanije Fly Fly Travel - Fly Fly letnja škola. Reč je o programu u čijem fokusu je obrazovanje mladih kadrova za poslovanje u turizmu i avijaciji.Glavni benefit ove škole ogleda se u pružanju besplatne obuke nezaposlenim licima i studentima gde po završetku najbolji dobijaju šansu za zaposlenje u ovoj uspešnoj kompaniji. Obuka se sastoji iz dva dela, teorijskog i praktičnog, gde se stiču znanja iz oblasti civilne avijacije i turizma.

Motiv stipendiranja polaznika Fly Fly letnje škole je pružanje šanse mladim ljudima da se oprobaju u perspektivnoj kompaniji i doprinos smanjenju nezaposlenosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track