(FOTO) UZMI RAČUN I SKUĆI SE: Ovako izgledaju STANOVI koji su PREMIJA u državnoj NAGRADNOJ IGRI
Foto: Uzmiracun.rs/Promo

Srećni dobitnici dobijaju i polisu osiguranja imovine

(FOTO) UZMI RAČUN I SKUĆI SE: Ovako izgledaju STANOVI koji su PREMIJA u državnoj NAGRADNOJ IGRI

InfoBiz -

U pretposlednjem izvlačenju nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”, koje će biti održano u subotu 25. marta, kao glavna premija biće izvučena čak dva stana u Beogradu, u naselju Braća Jerković. Stanovi su površine 52,2 i 51,1 kvadratni metar, nalaze se u istoj zgradi na na prizemlju i prvom spratu, a srećni dobitnici će uz njih dobiti i polisu osiguranja imovine.

Dobitnici oba stana biće izvučeni u direktnom televizijskom prenosu, kada će biti izvučene i druge vredne nagrade. U nagradni fond ovog kola ulazi i 12 automobila marke “fiat 500 L”.Njujork, Pariz, Grčka...

Foto: uzmiracun.rs/Promo
Foto: uzmiracun.rs/Promo

Takođe, ove subote biće izvučena i vredna putovanja. Jedno od njih će biti za Njujork i to za dve osobe, u trajanju od pet dana dana (četiri noćenja), sa obezbeđenim avionskim prevozom i polisom putnog osiguranja.Osim toga, jedna od nagrada je i jedno putovanje u Pariz (dve osobe, četiri dana), i dva u Grčku (po dve osobe, 10 dana, autobuski prevoz), s tim što je vrednost jednog 76.134 a drugog 109.120 dinara.

Samo ako poštujete ova pravila možete da se nadate nagradi u igri "Uzmi račun i pobedi

FOTO ZAVIRITE! OVAJ STAN JE PREMIJA U IGRI UZMI RAČUN: 3 sobe, 83 KVADRATA i evo gde se TAČNO NALAZI

U ovonedeljnom nagradnom fondu su i putovanje na Staru planinu (dve osobe, sedam dana, bez uključenog prevoza) i Zlatibor (dve osobe, četiri dana, bez uključenog prevoza)

Foto: uzmiracun.rs/Promo
Foto: uzmiracun.rs/Promo

Računari, frižideri, veš mašine...

Najveći deo subotnjih nagrada neće se izvlačiti u direktnom televizijskom prenosu, ali su i one vrlo vredne. U najvećoj meri reč je o raznim vrstama tehnike.

OBJAVLJEN CEO SPISAK: Ovo su SVI DOBITNICI u drugom krugu izvlačenja nagradne igre sa računima!

Planirano je da 25. marta budu izvučeni prenosivi računari (12 komada), frižideri (12), mobilni telefoni (25), tableti (25), televizori (12) i veš mašine (10).

Foto: uzmiracun.rs/Promo
Foto: uzmiracun.rs/Promo

Vaučeri i polisa osiguranja

Jedan deo nagrada se odnosi i na kuhinjske aparate, pa je plan da se dobitnicima podele i mašine za sudove (9), mikrotalasne pećnice (25) i blenderi (25).

Pogled sa terase, Foto: uzmiracun.rs/Promo
Pogled sa terase, Foto: uzmiracun.rs/Promo

Osim toga, biće dodeljeno i tri vaučera za kupovinu robe u prodajnim objektima “Gomex” u vrednosti od 20.000 dinara, kao i jedna polisa životnog osiguranja ”Societe Generale” banke.

STAN U BEOGRADU OTIŠAO U BLACE: Srećna dobitnica je Zorica Spasić, podeljeno 12 automobila...

(Blic/Lana Gedošević)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track