KAKAV GAZDA: Crnogorac 14 najboljih radnika poslao na luksuzno krstarenje
Foto: Cakansport

Morao da im se oduži

KAKAV GAZDA: Crnogorac 14 najboljih radnika poslao na luksuzno krstarenje

InfoBiz -
Na put idu i dvoje asistenata stomatološke ordinacije čijom je uslugom bio veoma zadovoljan

PODGORICA - Vlasnik crnogorskog lanca radnji sportske opreme Radomir Novaković Cakan častio je 14 najboljih radnika u svojoj firmi krstarenjem na luksuznom kruzeru!

Radnici će krstariti zapadnim Mediteranom od 9. do 19. januara i to luskuznim kruzerom “Splendid”. Kreću iz Đenove, a u sklopu aranžmana, posetiće Barselonu, Marsej, Tunis, Siciliju, Rim, Veneciju i Milano. Novaković je pre dve godine svojim gestom iznenadio sve, kada je dugogodišnju vernost i profesionalnost četvoro radnika nagradio tako što im je kupio nove automobile.

“Ostali smo svi bukvalno bez teksta kada se gospodin Novaković nakon jednog tretmana u našoj ordinaciji pojavio sa dva vaučera za kruzer. Naše sestre nisu danima mogle da veruju da se ne radi o šali”, rekao je poznati barski oralni hirurg.

U grupi radnika koji se pakuju za kruzer, nalaze se zaposleni iz poslovnica u Baru, Budvi, Kotoru, Igalu, Podgorici i Bijelom Polju.

"Morao sam da pronađem način da im se odužim"

"Sada nisam mogao da kupim automobile, ali, morao sam naći načina da se odužim ljudima zbog kojih naša kompanija dobro posluje i zbog kojih uvek imamo maksimalno pozitivnu atmosferu u svakoj prodavnici. Odlučio sam se još u septembru da ih ovako nagradim, a odabrao sam one koji su zaista bili najbolji”, istakao je Novaković.(Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja