KNEŽEVIĆ: Očekujem rešenje za Galeniku
Foto: Marina Lopičić

Zainteresovane kompanije dopunile ponude

KNEŽEVIĆ: Očekujem rešenje za Galeniku

InfoBiz -

Poznat je način privatizacije Galenike, sve tri zainteresovane kompanije dopunile su svoje ponude, danas je otvaranje i očekuje se da se razreši “jedan od gorućih problema” - pitanje Galenike, izjavio je danas ministar privrede Goran Knežević.

“Mislim da su ljudi iz administracije prethodnog Ministarstva privrede odabrali najbolji način i očekujemo da razrešimo jedan od gorućih problema, pitanje Galenike”, rekao je Knežević novinarima.

Kako je dodao, ako Galenika ostane u rukama države, pokušaće se da se nađe strateški partner, te da, eventualno ukoliko postoje neki nedostaci, da nisu zainteresovani investitori da uđu u Galeniku, to će pokušati da se otkloni i da se nađe drugi način.

Knežević je rekao i da “nije u tančine” upoznat sa privatizacijom Galenike, jer, kako je dodao, tek je šesti, sedmi dan kako je formirana vlada, suviše je mnogo informacija i podataka.

“Mislim da je to već zaključeno, idemo svojim putem, imamo zainteresovane investitore, pretpostavljam da su obavili razgovore sa predstavnicima vlade, i pre nego što bilo šta kažem, sačekajmo danas odluku komisije, da vidimo na koji način je to rešeno, pa ćemo onda razgovarati”, rekao je ministar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track