KOD-ŠER ZA AMERIKU: Er Srbija i Er Berlin zajedno za Los Anđeles i Fort Majers
Foto: Fonet/Aleksandar Levajković

Proširen sporazum o saradnji

KOD-ŠER ZA AMERIKU: Er Srbija i Er Berlin zajedno za Los Anđeles i Fort Majers

InfoBiz -

BEOGRAD - Nacionalna avio-kompanija Er Srbija proširila je sporazum o kod-šer saradnji sa avio-kompanijom Er Berlin, čime je putnicima pružena mogućnost letova ka sedam destinacija u Sjedinjenim Državama sa samo jednim presedanjem, navodi se u saopštenju kompanije.

Er Srbija će od sada svoju "JU" oznaku dodati na osam letova nedeljno koje Er Berlin obavlja između Diseldorfa i Los Anđelesa i pet letova nedeljno između Diseldorfa i Fort Majersa, uz letove Er Berlina za Čikago, Boston, Njujork, Majami i San Francisko, na kojima već postoji kod-šer saradnja.

Poslednjim proširenjem, Er Srbija i Er Berlin sada nude 54 letova nedeljno između Srbije i Sjedinjenih Država preko Nemačke. "Raduje nas što smo u prilici da našim gostima pružimo nove pogodne mogućnosti za putovanja do Los Anđelesa, jednog od najznačajnijih svetskih centara industrije zabave i gradu u kome se nalazi čuveni Holivud, i Fort Majersa, koji predstavlja savršenu polaznu tačku za istraživanje atrakcija Floride," izjavio je generalni direktor Er Srbije Dane Kondić.

Putem kod-šer sporazuma sa avio-kompanijom Er Berlin, mreža destinacija Er Srbije se, kako je naveo, sada prostire sa istočne na zapadnu obalu Sjedinjenih Država, što poslovnim putnicima i turistima omogućava jednostavna putovanja sa samo jednim presedanjem ka sedam značajnih odredišta u Sjedinjenim Državama.

Nove kod-šer linije dopunjuju letove uvedene 23. juna, koje Er Srbija pet puta nedeljno obavlja između Beograda i Njujorka, povezujući Srbiju i Sjedinjene Države direktnim letom posle 24 godine. Rezervacija letova je, kako se dodaje u saopštenju, moguća putem internet stranice airserbia.com, kontakt centara Er Srbije i Er Berlina ili turističkih agencija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track