Mihajlovićeva: Lično ću proveriti da li je sve u redu sa stanovima u Braće Jerković
Foto: Aleksandar Jovanović

Nagradna igra

Mihajlovićeva: Lično ću proveriti da li je sve u redu sa stanovima u Braće Jerković

InfoBiz -

BEOGRAD - Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović je izjavila danas da će lično proveriti da li je sve u redu sa četiri stana u naselju Braće Jerković koja će biti dodeljena u Beogradu u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

Među glavnim nagradama je šest stanova u Beogradu - jedan na lokaciji "Beograd na vodi", drugi u naselju "Stepa Stepanović", a četiri su u naselju "Braća Jerković".

Na pitanje novinara da prokomentariše to što je na sajtu Građevinske direkcije Srbije navedeno da su u naselju u Ulici Vojvođe Vlahovića 53, gde se nalaze ta četiri stana, vodi 49 upravnih postupaka i da su čak građani podneli i krivične prijave zbog sleganja zemljišta, pucanja zidova i slično, Mihajlović je rekla da će to tražiti dokumentaciju i proveriti te stanove.

- Mora da se vodi računa koji stanovi se daju. Pogledaću i proveriću - rekla je Mihajlović. Ona kaže da se često dešava da ima neslaganja u ugovorima kada se vrši kupoprodaja, ali da tu Ministarstvo ne treba da posreduje.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: VESTI KURIR TV 21.02.2017.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track