POMAMA ZA BEOGRADOM NA VODI: Arapi rasprodali kulu
Foto: F

Svetski bogataši zainteresovani

POMAMA ZA BEOGRADOM NA VODI: Arapi rasprodali kulu

InfoBiz -
Investitori već obezbedili kupce za jednu od dve rezidencijalne kule sa po 160 stanova. Interes povećan nakon proglašenja Beograda za grad budućnosti

BEOGRAD - Arapski partneri u projektu „Beograd na vodi“ uspeli su da obezbede kupce za jednu od dve rezidencijalne kule, čija bi gradnja trebalo da počne za nekoliko meseci, saznaje Kurir.U dve kule biće ukupno 320 stanova.Pretprodaja stanova u prva dva objekta u okviru Beograda na vodi počela je sredinom marta. Kupci od tada mogu da se prijave za buduće stambene jedinice na sajtu www.belgradewaterfront.com.- Arapski partneri su uspeli da obezbede kupce za sve stanove u jednoj kuli i reč je mahom o imućnim svetskim ljudima. Beograd na vodi je na dobrom glasu, što je nedavno potvrdila i čuvena konsultantska kuća u oblasti nekretnina „Najt Frenk“, koja je Beograd proglasila za jedan od četiri grada budućnosti. To je već uticalo na interesovanje potencijalnih kupaca, a daće rezultate i u narednim mesecima - navodi sagovornik Kurira.„Najt Frenk“ u analizi ističe da je reč o četiri grada čiji uticaj u regionu raste i oni će, kako se navodi, u narednom periodu biti na radaru najbogatijih ljudi na svetu.- Rast broja bogatih stanovnika Beograda bio je 12 odsto u periodu 2007-2014, ali očekuje se rast od 72 odsto u narednih deset godina. Grad je finansijski i biznis centar jugoistočne Evrope sa sve većim prilivom stranih direktnih ulaganja - navodi se u analizi „Najt Frenka“.Inače, svi zainteresovani za stanove u dvema rezidencijalnim kulama u zgradi starog Geozavoda mogu da vide izložbeni stan od 54 kvadrata s jednom spavaćom i dnevnom sobom. Struktura stanova u dve kule biće nešto veća od izložbene.Da bi se dočarao izgled, napravljena je fotografija budućeg pogleda s terase stana.

Siniša Mali

INVESTITORI SU ZADOVOLJNIGradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da su strani partneri veoma zadovoljni zainteresovanošću budućih kupaca stanova.- Čekam da ugovor postane pravosnažan. To je prevashodno informacija s kojom treba da izađe investitor. Oni su zasad zadovoljni brojem zainteresovanih za stanove, a o konkretnim detaljima govorićemo kad za to dođe vreme - izjavio je Mali za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track