Preuzmite android aplikaciju konferencije #NovaEnergija!

Konferencija o internet ekonomiji na Kopaoniku

Preuzmite android aplikaciju konferencije #NovaEnergija!

InfoBiz -
Aplikacija sadrži i push notifikacije koje će vas obaveštavati neposredno pred početak centralnih predavanja i panel diskusija

Prva regionalna konferencija o Internet ekonomiji "Nova energija" počinje u sredu, 29. maja, u MK Mountain Resortu na Kopaoniku.

U okviru trodnevnog programa predstaviće se više od stotinu predavača u tri konferencijske sale, a po broju prijavljenih, očekuje se da će Novu energiju posetiti više od hiljadu ljudi. Kako ne biste propustili nijedan segment ovog skupa, DunavNet je priredio android aplikaciju sa svim informacijama o programu i učesnicima.

Aplikacija sadrži i push notifikacije koje će vas obaveštavati neposredno pred početak centralnih predavanja i panel diskusija. Takođe, na raspolaganju je i live stream, te će program konferencije biti dostupan i onima koji ne dođu na Kopaonik.

Nova Energija će okupiti sve relevantne Internet preduzetnike, marketing i PR stručnjake, nezavisne novinare, vlasnike medija, državne predstavnike, nevladine organizacije i agencije, korporacije, udruženja ali i ostale pojedince koji žele da unaprede svoje poslovanje.

Pored bogatog edukativnog dela pripremljene su i brojne sportske i zabavne aktivnosti koje će upotpuniti boravak na ovoj konferenciji.

Aplikaciju preuzmite na ovom LINKU.

Učešće je Novoj energiji je besplatno i ostalo je jako malo mesta, prijavite se na sajtu www.novaenergija.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja