PROMENE U ER SRBIJI: Ne leti se za Abu Dabi, Uža sedišta za povećanje kapaciteta
Foto: Fonet

Racionalizacija

PROMENE U ER SRBIJI: Ne leti se za Abu Dabi, Uža sedišta za povećanje kapaciteta

InfoBiz -

BEOGRAD - Nacionalna aviokompanija Er Srbija saopštila je u nedelju da će nakon razmatranja petogodišnjeg biznis plana, ojačati mrežu kratkih letova i fokusirati se na letove ka evropskim tržištima i da od 29. oktobra neće leteti za Abu Dabi.

Er Srbija će opremiti svoje avione Erbas A319 i A320 užim sedištima da bi povećala kapacitete i iskorišćenost aviona, navodi se u saopštenju.

Kompanija navodi da će suspendovati let srednje dužine između Beograda i Abu Dabija, od 29. oktobra 2017. što će Er Srbiji omogućiti da avion A319 koji se koristi na toj ruti, iskoristi na kraćim linijama i tako optimizuje svoje prihode, dodaje se u saopštenju.

Foto: Nemanja Pančić
Foto: Nemanja Pančić

Kako se ističe, putnici Er Srbije i dalje će moći da putuju do glavnog grada Ujedinjenih Arapskih Emirata koristeći usluge Etihad ervejza, strateškog i kod-šer partnera srpske aviokompanije, koji će nastaviti da obavlja dnevne letove.

Putnicima koji imaju rezervacije za letove nakon 29. oktobra biće obezbeđeni alternativni putni aranžmani koji uključuju i karte za letove Etihad ervejzom, poručila je Er Srbija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja