VUČIĆ U AZERBEJDŽANU: Velika prilika da napravimo dobar posao za Srbiju!
Foto: Vlada Srbije

Premijer sa vrhom kompanije Azvirt koja gradi Koridor 11

VUČIĆ U AZERBEJDŽANU: Velika prilika da napravimo dobar posao za Srbiju!

InfoBiz -
Srpski premijer je prethodno položio venac na spomenik Nikoli Tesli u centru Bakua i obišao istorijsko jezgro grada.
1 / 10 Foto: Vlada Srbije

BAKU - Premijer Srbije Aleksandar Vučić nastavio je danas posetu Azerbejdžanu sastankom sa predstavnicima kompanije Azvirt, sa kojima je razgovarao o infrastrukturnim projektima.

Foto: Vlada Srbije
Foto: Vlada Srbije

"U kompaniji Azvirt razgovaramo o Koridoru 11 i drugim infrastrukturnim projektima u Srbiji", napisao je Vučić na svom Tviter nalogu.

Foto: Vlada Srbije
Foto: Vlada Srbije

Srpski premijer je prethodno položio venac na spomenik Nikoli Tesli u centru Bakua i obišao istorijsko jezgro grada. Vučić je juče razgovarao sa azerbejdžanskim državnim vrhom i predstavnicima uglednih azerbejdžanskih kompanija.

Foto: Vlada Srbije
Foto: Vlada Srbije

Azvirt: Imamo dobar posao za Srbiju

Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa rukovodstvom kompanije Azvirt koja u Srbiji radi na izgradnji Koridora 11, na deonici Ljig - Požega.

Vučić je sa njima razgovarao o mogućem angažovanju te kompanije i na drugim infrastrukturnim projektima u Srbiji.Ti drugi projekti su obilaznica oko Beograda, jedan od najvećih infrastrukturnih projekata ove vrste u Evropi i izgradnja dela autoputa na Koridoru 10, u dužini od osam kilometara na deonici Levosoje - Srpska kuća.

Direktor kompanije Azvirt Kamil Alijev istakao je zadovoljstvo iskustvima koje ova kompanija ima u Srbiji i naglasio da sledeće nedelje dolazi u Beograd delegacija na najvišem nivou kako bi sa predstavnicima srpske vlade razgovarali o budućim projektima u Srbiji, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima.

Foto: Vlada Srbije
Foto: Vlada Srbije

"Ovde imamo veliku priliku da napravimo dobar posao za Srbiju. Veoma sam zadovoljan prijateljskim odnosom njihove vlade prema našoj zemlji, posvećenošću njihovih privrednika i njihovom željom da ulažu u Srbiji", istakao je Vučić, sumirajući rezultate posete Azerbejdžanu.

Vučić je u toku dana obišao i trg Državne zastave, stari deo grada Bakua, kao i muzej Hajdar Alijev, arhitektonski rad Zahe Hadid. Premijer Srbije danas završava dvodnevnu posetu Azerbejdžanu. Vučić je juče razgovarao sa azerbejdžanskim državnim vrhom i predstavnicima uglednih azerbejdžanskih kompanija.

Foto: Vlada Srbije
Foto: Vlada Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track