ZAVRŠNI DAN BIZNIS FORUMA: Na Kopaoniku danas o energetici
Foto: Tanjug Oksana Toskic

Srpski Davos

ZAVRŠNI DAN BIZNIS FORUMA: Na Kopaoniku danas o energetici

InfoBiz -
Kao i svake godine, SES će na kraju, trećeg dana "Kopaonik biznis foruma", objaviti "Kopaonik konsenzus" koji će sadrzati sve zaključke foruma

KOPAONIK - Završni dan Kopaonik biznis foruma biće posvećen temama u oblasti energetike - deregulaciji energetskog sektora i poljoprivredi - kako iskoristiti razvojne potencijale agrobiznisa.

U radu trećeg dana Kopaonik biznis foruma, pod nazivom "Industrijske politike: Nova konceptualna platforma i ključne mere", najavljeno je i učešće ministra rudarstva i energetike Aleksandra Antića, ministarke poljoprivrede i zaštite životne sredine Snežane Bogosavljević Bošković i direktora Evropske banke za obnovu i razvoj u Srbiji Matea Patronea.Kao i svake godine, SES će na kraju, trećeg dana "Kopaonik biznis foruma", objaviti "Kopaonik konsenzus" koji će sadrzati sve zaključke foruma.Ovogodišnji Biznis forum okuplja rekordnih 600 učesnika, a organizatori očekuju da će jasno biti istaknuta neophodnost brzog restrukturisanja javnih preduzeća. Ovogodišnji forum nosi naziv "Srbija 2015-30: Nova vizija industrijalizacije privrede i modernizacije društva. Kako nevidljive mogućnosti pretvoriti u vidljive efekte". Organizatori Kopaonik biznis foruma 2015. su Savez ekonomista Srbije i Udruženje korporativnih direktora Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track