ZORAN CVIJANOVIĆ ZA KURIR: Prevaren sam, očekujem punu odštetu
Foto: Stefan Jokić

Kurir pronašao proslavljenog glumca

ZORAN CVIJANOVIĆ ZA KURIR: Prevaren sam, očekujem punu odštetu

Društvo -
Zašto fotografišete, zašto me čekate, pobunio se Zoran Cvijanović, a onda dodao da je iz saopštenja advokata jasno da se nada da će mu Milko Josifov isplatiti sve što mu duguje
1 / 2 Foto: Stefan Jokić

BEOGRAD - Otkako je nedavno nagrabusio s poslovnim partnerom, zbog čega je imao problem i s investitorom od kog je kupio stan i kom nije mogao da isplati 70.000 evra, glumac Zoran Cvijanović je bio primoran da se vrati u stan supruge s kojom nije živeo od 2011.Retko izlazi u javnost i ne oglašava se u medijima povodom tužbe koju je zbog prevare podneo protiv bivšeg prijatelja Milka Josifova. Ali ekipa Kurira je uspela da ga pronađe. Nije bio raspoložen za fotografisanje i priču.- Šta ovo treba da znači? Zašto fotografišete? Zašto me čekate? - odmah je osuo paljbu vidno neraspoloženi Cvijanović.

Zamolili smo ga da ipak prokomentariše činjenicu da ga je prijatelj Josifov prevario u zajedničkom biznisu i da je zato ostao bez ičega jer je sav novac koji je imao uložio u taj posao. Odmahujući rukom, proslavljeni glumac je samo kratko izustio:- A šta da vam kažem? Imate saopštenje mog advokata. Tu je sve rečeno. Ceo slučaj je sada na sudu i zaista ne mogu ništa više da komentarišem.

Iz advokatske kancelarije „Tomanović“, koja ga zastupa, navode da je opravdan interes javnosti za štetu koja je pričinjena njihovom klijentu. Cvijanović, dodaju advokati, veruje da će pred nadležnim državnim ustanovama ostvariti satisfakciju za prevaru kojoj je bio izložen i za pričinjenu štetu koja mu mora biti nadoknađena.- Postoje svi uslovi da Zoran Cvijanović ostvari punu zaštitu svojih prava pred nadležnim pravosudnim organima - kažu u kancelariji advokata Zdenka Tomanovića.Podsetimo, Cvijanović je sa Josifovom pre 15 godina osnovao producentsku kuću „Jodi“, a kasnije i firmu „Set reciklaža“, iz koje je čuveni glumac nedavno izbačen bez prebijene pare. Vratio supruzi Lani, s kojom ima dvoje dece. Josifov je na saslušanju tvrdio da ništa ne duguje glumcu.

Od drugarstva do sudaMANDA GA SPASAO- Cvijanović sa prijateljem Milkom Josifovim otvorio firmu „Set reciklaža“- Sav novac je uložio u taj posao- Josifov ga je navodno prevario i izbacio iz posla bez ijednog dinara- Cvijanović podneo krivičnu prijavu protiv Josifova- Josifov tvrdi da glumcu ne duguje- Firma dobijala i velike subvencije od države, a sada se proverava kako je taj novac utrošen- Glumac je izbačen iz stana jer nije imao da investitoru da 70.000 evra- Da ne bi ostao bez prihoda, angažovao ga upravnik pozorišta „Boško Buha“ Milorad Mandić

Glumčeve komšijeCVIJANOVIĆ JE LEGENDAKomšije Zorana Cvijanovića kažu da su ga često sretali, ali ne i prethodnih dana, kada su u medijima osvanule priče da o prevari.- Zar Cvijanović tako da nagrabusi? I to još od prijatelja. Stvarno neverovatno. Nije to zaslužio, to je dobar čovek, živa legenda. Cela porodica je fina - priča jedan od komšija poznatog glumca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track