POBEDA NA MALA VRATA: Vraćen Instagram nalog Ne članstvu Kosova u Unesku
Foto: Facebook Sava Janjić Printscreen

Ukinut zbog uznemirujućeg sadržaja

POBEDA NA MALA VRATA: Vraćen Instagram nalog Ne članstvu Kosova u Unesku

Društvo -
BEOGRAD - Studentska kancelarija u Kosovskoj Mitrovici, koja je osnovana povodom kampanje "Ne članstvu Kosova u Unesku“", saopštila je da joj je vraćen nalog na Instagramu koji je ugasio administrator te stranice.

Navode da nastavljaju rad bez prekida do glasanja na Generalnoj konferenciji.

"Nakon zvaničnog pisma koje smo uputili Instagramu da nam pojasne zbog čega su ugasili naš nalog, jutros smo dobili zvanično izvinjenje i obaveštenje administracije ove kompanije da nam je nalog ponovo vraćen", piše u saopštenju.

Iz Kancelarije upućuju na link https://instagram.com/nokosovoinunesco/ i napominju da im je veoma drago zbog toga i da se nadaju da će ta diplomatska pobeda, izvojevana na mala vrata, uvesti u onu još veću i bitniju koja će se odvijati na Generalnoj konferenciji Uneska u ponedeljak, a kojom će biti zaustavljen prijem Kosova u tu organizaciju.

"Ostalo nam je još dva dana da damo sve od sebe u ovoj kampanji, a sada, kad nam je vraćen Instagram nalog, postavićemo i druge slike koje posedujemo", poručuju iz Kancelarije.

Studenti pozivaju tviteraše i ostale da pomognu i da se još jače priključe kampanji "Ne članstvu Kosova u Unesku“".

"Do glasanja na Generalnoj konferenciji naša kancelarija će raditi i voditi ovu kampanju bez prekida", poručili su.Profil na Instagramu je bio ugaššen uz objaššnjenje da su postavljali slike uznemirujućeg sadržžaja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track