icon-closeicon-commentsKurir_icon_fonts_template-38Kurir_icon_fonts_template-37icon-downicon-galleryicon-homeicon-nexticon-previcon-reacticon-searchicon-soc-fbicon-soc-gplusicon-soc-insicon-soc-mailicon-soc-rssicon-soc-twittericon-soc-vibericon-soc-wupicon-soc-ytKurir_icon_fonts_template-34Kurir_icon_fonts_template-33icon-totopicon_reactsoc-viber

Najnovije vesti

Razlozi zbog kojih bi trebalo da imate oročenu štednju

Razlozi zbog kojih bi trebalo da imate oročenu štednju

Društvo

U novembru - mesecu štednje, banke u ponudi imaju raznovrsne štedne proizvode. Odluka na koji način ćete sačuvati vaš ušteđen novac ili započeti štednju, ne donosi se lako i zahteva istraživanje i pažljivo razmišljanje. Mnogi građani čekaju upravo na mesec štednje kako bi iskoristili pogodnosti koje banke nude. Ukoliko se još uvek pitate da li da se odlučite na ovaj korak, evo nekoliko razloga zbog kojih je oročena štednja u Addiko banci najbolja strategija štednje za vas.

Kontrola impulsivnog trošenja

Da li ste po malo impulsivan trošadžija? Kada je vaš novac položen na oročenu štednju, verovatno ćete dva puta razmisliti pre nego što se odlučite da ga podignete ranije. U slučaju prekida oročenja pre isteka ugovorenog roka, na položena sredstva obračunava se kamatna stopa po viđenju, važeća na dan raskida ugovora.

Oročenu štednju karakterišu najviše kamate

U Addiko banci visina kamatne stope za klasičnu oročenu štednju zavisi od roka na koji su sredstva oročena, a obračun i kamate vrši se po isteku perioda oročenja. Za sve vrste oročene štednje u Addiko banci otvaranje i vođenje računa je bez naknade.

Mogućnost minimalnog ulaganja, odnosno deponovanja male količine novca na svoj račun

Iznos minimalnog ulaganja je 5.000 dinara, 100 evra ili 200 američkih dolara.

Može se štedeti u dinarima, evrima i američkim dolarima

Kod dinarske štednje za period oročenja od 12 meseci kamatna stopa je 3 odsto, dok je za oročenu štednju na  25 meseci godišnja kamatna stopa 4 odsto.  Kada su strane valute u pitanju postoji ponuda za štednju u evrima i dolarima.

Mali rizik

Oročena štednja garantuje vam kamatu po fiksnoj stopi tokom perioda na koji ste novac oročili. Ne postoji mogućnost da izgubite svoj novac, pa je to dobar izbor za oprezne štediše.

Štednjom u Addiko banci možete da osvojite Opel Adam

Ukoliko odaberete bilo koji od tipova štednje u ponudi Addiko banke do 5. decembra možete osvojiti primamljive nagrade. Glavna nagrada je moderan i elegantan automobil Opel Adam, a ostale nagrade su poklon kartice Delta City-a na iznos od 30.000 dinara. Izvlačenje srećnih dobitnika će biti održano 6. decembra. Pravo da učestvuju u Nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica, državljani Republike Srbije, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.  

Više informacija o tipovima oročenje štednje, valutama oročenja, nagradnoj igri i minimalnim ulozima, možete dobiti pozivom na besplatan broj Kontakt centra 0800 303 303.

 

Pratite Kurir na VIBERU:
http://chats.viber.com/kurir

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...