OVE POŠTE DEŽURAJU NA DAN DRŽAVNOSTI: Pogledajte, spisak po gradovima Srbije
Foto: Dado Đilas

Radno vreme na Sretenje

OVE POŠTE DEŽURAJU NA DAN DRŽAVNOSTI: Pogledajte, spisak po gradovima Srbije

Društvo -

BEOGRAD - U sredu, 15. februara i četvrtak, 16. februara, na Dan državnosti, u Srbiji će dežurati nekoliko pošta, saopšteno je iz tog javnog preduzeća.

U Beogradu će dežurati nekoliko pošta, od kojih će pošta u Takovskoj 2 raditi ceo dan. Pošte u Savskoj, na Šumadijskom trgu, u ulici Pilota Mihajla Petrovića i u Glavnoj u Zemunu za praznik će raditi od osam do 15 sati, saopštile su Pošte Srbije.

Skraćeno radno vreme na Sretenje

Od osam do 19 sati, u sredu i četvrtak, radiće pošte u šoping centru "Stadion" i u Novom Merkatoru, dok će od osam do 20 sati raditi pošta u "Univereksportu" u Nehruovoj ulici.

Tokom praznika dežuraće šest pošta u Novom Sadu, i to ona u ulici Temerinski put od osam do 20.30 sati, dok će od sedam do 20 sati raditi pošte u Teodora Mandića 23, ulici Futoški put 93c, Balzakovoj 59, Bajči Žilinskog 4 i dr Svetislava Kasapinovića 10-14.

Takođe, radiće i tri pošte u Subotici, a po dve u Kragujevcu, Nišu, Pančevu i Zrenjaninu.

Po jedna pošta dežuraće u Boru, Valjevu, Vranju, Zaječaru, Jagodini, Paraćinu, Kikindi, Aranđelovcu, Kraljevu, Novom Pazaru, Kruševcu, Leskovcu, Temerinu, Bačkoj Palanci, Kaću i Vršcu.Takođe, u Pirotu, Požarevcu, Prokuplju, Smederevu, Somboru, Sremskoj Mitrovici, Užicu, Prijepolju, Čačku, Šapcu, Loznici, na Kopaoniku i Zlatiboru, dežuraće po jedna pošta, kao i sve pošte na graničnim prelazima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja