PRIVEDENO ČETVORO PUTNIKA: Drama u avionu ER SRBIJE na putu iz Beograda za London
Foto: Fonet

Pravili haos i na Hitrou

PRIVEDENO ČETVORO PUTNIKA: Drama u avionu ER SRBIJE na putu iz Beograda za London

Društvo -

LONDON - Četvoro putnika aviona "Er Srbije" koji je iz Beograda poleteo ka Londonu privedeni su po sletanju na londonski aerodrom "Hitrou".

Za te putnike se pretpostavlja da su britanski državljani pakistanskog porekla, a privedeni su zbog uznemiravanja putnika i potencijalnog ugrožavanja bezbednosti.

Članovi posade i putnici, među kojima je bila i novinarka Bete, prvo su osetili dim cigareta. Tri mlađa muškarca i žena su i posle više upozorenja putnika, nastavili da puše.

Situacija tokom dvočasovnog leta bila je napeta, dolazilo je i do svađe sa putnicima, a privedena putnica je ostale putnike optuživala za rasizam.

Tokom leta četvoro privedenih su non-stop sedali i ustajali, premeštali se sa mesta na mesto, a druga četiri mlađa putnika iz aviona su praktično služila kao obezbeđenje i sprečavali ih da šetaju po avionu.

Jedna od stjuardesa otela je paklu cigareta i upaljač jednom od privedenih, oduzela pasoš i izdala pisano upozorenje, a u jednom trenutku zapretila je i da će avion prinudno sleteti.

Kada je avion konačno sleteo u London svi putnici su zamoljeni da ostanu na svojim sedištima i tada je ušla policija, uhapsila četvoro putnika, a od onih putnika u zadnjim radovima koji su im bili najbliži uzeti su iskazi.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESTI KURIR TV 20.03.2017

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track