icon-closeicon-commentsicon-downicon-galleryicon-homeicon-nexticon-previcon-reacticon-searchicon-soc-fbicon-soc-gplusicon-soc-insicon-soc-mailicon-soc-rssicon-soc-twittericon-soc-vibericon-soc-wupicon-soc-yticon-totopicon_react

Najnovije vesti

Razbijanje treme pred traženje posla

SAJAM POSLOVA I PRAKSI: Studenti Saobraćajnog fakulteta upoznaju se s poslodavcima

Društvo 20.03.2017. 16:17h

BEOGRAD - Na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu će 21. i 22. marta biti održan tradicionalni dvodnevni sajam poslova i praksi iz oblasti transporta na kojem će se predstaviti više od 20 vodećih internacionalnih i domaćih kompanija, najavio je taj fakultet.

Sajam će biti prilika da se studenti saobraćaja i srodnih delatnosti bolje upoznaju s kompanijama koje su njihovi potencijalni poslodavci.

 

Studenti će moći i da učestvuju u "studijama slučaja" koje simuliraju rešavanje stvarnih zadataka i problema u poslovanju, ali i da u simulacijama razgovora za posao "razbiju tremu" pred stvarne intervjue i saznaju kako taj proces zaista izgleda.

 

Na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu je diplomiralo 6.000 studenata, a poslednjih nekoliko godina studenti tog fakulteta imaju mogućnosti da kroz razne projekte saradjuju s naučnom i poslovnom zajednicom i tako steknu što više praktičnih znanja.

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: VESTI KURIR TV 20.03.2017

 

Pratite Kurir na VIBERU:
http://chats.viber.com/kurir

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...