Zbog velikog interesovanja čarter letovi u razmaku od četiri dana
Foto: Promo

LETO S KONTIKIJEM NA KRITU

Zbog velikog interesovanja čarter letovi u razmaku od četiri dana

Društvo -

I ovog leta Kon Tiki je za svoje putnike obezbedio direktan čarter let do Krita, jednog od najatraktivnijih ostrva ne samo Mediterana.

Ali ne jedan već dva i to u razmaku od samo četiri dana. Razlog je – veliko interesovanje. Prvi čarter iz beogradske vazdušne luke do ovog uistinu čarobnog ostrva u srcu Sredozemlja poleće 14, a drugi 18. juna.Brojni hoteli različitih kategorija, božanstvene plaže i još puno toga što je posebnost ovog ostrva koje se u mnogo čemu razlikuje od drugih biće za one koji se odluče da u aranžamanu Kon Tikija letuju na Kritu deo svakodnevnice 11 dana (10 noćenja). Kon Tikijeva ponuda za odmor na ovom ostrvu jednako je bogata kao i sam Krit, koji se ponosi lepotom glavnog grada Herakliona, nesvakidašnjom arhitekturom Hanje, renesansnim obeležjima gradića Retimno i mirom zaliva Mirabelo čiji je ukras gradić Agios Nikolaos... Baš tu, u Agios Nikolaosu, je i Hotel Santa Marina 3*

koji zaslužuje apsolutnu pažnju. “Usidren” je 50 metara od plaže i samo 600 koraka od centra mesta. Za one koji se odluče da 14. juna krenu put ovog malog raja cena polupansiona (11 dana, 10 noćenja) s uračunatom povratnom avio-kartom i svim transferima je 499 evra. I svi oni koji se odluče da letuju u prelepom mestu Stalida vratiće se s pregršt lepih utisaka. Preporuka je da iz bogate ponude izaberete studija Katerina koja se nalaze tačno preko puta božanstvene plaže zastrte peskom boje zlata (14.06.; 11 dana, 10 noćenja; najam apartmana; cena – 289 evra).Ukoliko ste mladi ili se tako osećate predlog je da leto provedete u Hersonisosu, gradiću znanom po dobrom provodu. Baza može da vam bude hotel Zorbas 2* u kome je cena aranžmana 329 evra za 10 noćenja sa doručkom polazak: 14.06.

Uživaćete i u Retimnu. Ne samo što ga ukrašvaaju predivne duge peščane plaže i tirkizno more već što u svakom trenutku nudi i doživljaj više. Grad nastao u minojskom periodu (1350-1250 p.n.e) često je rušen i paljen... Zahvaljujući Mlečanima poprimio je renesansne obrise... Rimondi fontana, Trg Platanos, Velika vrata na početku Antistaseos ulice, venecijanska luka s tvrđavom... Uske ulice, radnje i radnjice, autentični restorani s atmosferom koja garantuje uživanja za sva čula, dobronamerni i vedri ljudi.... I naravno hoteli. Izdvajamo: Flisvos Beach 2*, odlično lociran hotel preko puta plaže u kome je cena aranžamana (11 dana/10 noćenja) na bazi polupansiona 499 evra za polazak 14.06. U hotelu Lefkoniko Beach, po ponudi i lokaciji jednako atrakitvivnom, cena je za isti period i polazak takođe 499 evra. Ono što je Kon Tikijev hit, bar kad je u pitanju Retimno, jeste hotel Atrium koji novu sezonu dočekuje potpuno renoviran. Kako je i do sada imao sjane ocene razmljivo je što se u njemu traži soba više. U varijanti polupansiona 11 dana sa 10 noćenja i polaskom 14. juna cena aranžmana za ovaj hotel u kome uživaju sva čula je 599 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track