POPUST ZA LETOVANJE NA KRFU!
Foto: PR

POPUST ZA LETOVANJE NA KRFU!

Društvo -

Direktan čarter let ili prevoz autobusom. Besplatan boravak u apartmanima za decu do 18 godina.

Belvi Travel organizuje nedelju popusta za letovanje na Krfu. Uz rezervaciju do 30.aprila možete ostvariti popust od 10% na apartmanski i hotelski smeštaj kao i na prevoz autobusom ili avionom (direktan čarter let).

KRF (Corfu)

Jedno ostrvo zaista mora biti miljenik prirode pa da izgleda kao Krf. Otuda toliko lepote, bujne vegetacije, prelepih plaža i kristalno čistog mora. Krf je sa zapada okružen Jadranskim, a sa istoka Jonskim morem, koja zapljuskuju 217 km dugu obalu. Zahvaljujući lepoj klimi, ostrvo je bogato četinarskim šumama, maslinama, tropskim i mediteranskim rastinjem i cvećem, dugim peskovitim plažama, divnim uvalama i tirkizno plavim morem.

Za naš narod, Krf je vezan ratnim događajima iz 1916-1918. godine, kada je došlo do iskrcavanja srpske vojske, ali i premeštanja na Krf srpske vlade i svih značajnih institucija tadašnje Srbije.

Danas o tome svedoče spomenici, grobnica na ostvu Vidu, Muzej - Srpska kuća, ali i “Plava grobnica”, vodeni prostor u Jonskom moru između grada Krfa i ostrva Vido, gde su sa lađe “Vedeta 12” odlagana tela u dubine mora, onih kojiima ni gostoljubivost ostrva nije pomogla da prebrode iscrpljenost i bolesti od stradanja na putu od Srbije do Krfa.

Mediteranska hrana sa obiljem svežeg povrća, mediteranskog voća i posebno kumkvat pomorandže od koje se spravlja odlično slatko i još bolji liker, ribe i plodovi mora, domaće maslinovo ulje, sir pripreman u planinskim seoskim kućama, kvalitetno domaće vino, grčka narodna muzika uz specifičan folklor i čuvena ostrvska gostoljubivost, doprineće da uživamo u svom odmoru i da poželimo da se ponovo vratimo.

Danas je Krf prvenstveno turistčko ostrvo, brojni su hoteli različitih kategorija, kao i kvalitetne apartmanske vile, smeštene u mestima na rivijeri istočne i severne obale Krfa. Brojne su i poznate plaže koje krase ostrvo: Glifada, Paleokastrica, Sidari, Pelekas i mnoge druga mesta za avanturu, ali i mesta za miran odmor.

KRF (Kerkyra, Corfu Town), glavni grad ostrva, nalazi se na istočnoj obali i do njega se dolazi trajektom sa kopna iz lučkog mesta Igumenica ili avionima koji sleću na međunarodni aerodrom, smešten u zalivu na domak glavnog grada Krfa. Turistička mesta koja biraju brojni turisti za svoj odmor i zabavu su Dasia (Dassia), 12 km od glavnog grada, gradić sa impresivnim hotelima, šumovitim i šljunkovitom, tri kilometra dugačkom plažom, gradskom avenijom sa brojnim restoranima i prodavnicama. Kasiopi (Kassiopi), 35 km od glavnog grada, prestavlja najkavlitetniji i najlepši izbor za letovanje i boravak u apartmanskom smeštaju.

Mediteranski ribarski gradić, potpuno okrenut turistima, njihovoj udobnosti i zabavi. Gradić okružen prelepim peščanim plažama u stenovitim uvalama. Guvia (Gouvia), 9 km od glavnog grada, mesto presečeno saobraćajnom avenijom kojom se iz glavnog grada putuje na sever ostrva, a na strani okrenutoj prema moru smešteni su hoteli, apartmani i turistički centar Guvije. Ipsos (Ipsos), 14 km od glavnog grada, letovalište smešteno duž 3 km dugačke šljunkovite plaže sa brojnim smeštajnim kapacitetima (hotelskog i apartmanskog tipa), mestima za dnevnu i noćnu zabavu, restoranima i prodavnicama.

Za svoje putnike, u nedelji popusta, Belvi Travel izdvaja dve odlične apartmanske vile i jedan hotel u mestu Kasiopi. Vila Limani, sa sopstvenim bazenom, nalazi se u centru mesta. Vila Nelly se nalazi na plaži i poseduje bazen. Hotel Oasis 2* je prijatan porodični hotel, sa animatorskom službom za dečje programe u toku dana i sa odličnim restoranom. Sa popustom možete rezervisati mesta i u vilama Alexandra 2 i Aleksandra 3 u Dasiji, a u centru mesta Guvija hotel Omiros 3*, 100m od lepe gradske šljunkovite plaže, sopstvenim bazenom i odličnim restoranom. Uz rezervaciju do 30.aprila možete ostvariti popust od 10% na apartmanski i hotelski smeštaj kao i na prevoz autobusom ili avionom (direktan čarter let). U većini apartmana moguć je besplatan boravak dece do 18 godina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track