SRBIJO, NA NOGE! SPASIMO TEODORU (9): Upiši 292 i pošalji SMS na 3030!

Operacija za život košta 350.000 evra

SRBIJO, NA NOGE! SPASIMO TEODORU (9): Upiši 292 i pošalji SMS na 3030!

Društvo -

BEOGRAD - Pomoć devojčici Teodori Vranješević (9) iz Kragujevca, koja je obolela od mijeloidne leukemije, a mora na transplantaciju kostne srži u Frankfurt, od danas je moguća i uplatom preko SMS.

Da Teodora pobedi opaku bolest upiši 292 i pošalji SMS na 3030. Broj za slanje poruka obezbedila je Fondacija „Budi human“ Aleksandra Šapića.

Odlazak kod lekara i urađene analize, nažalost, otkrili su ono čega su se Teodorini roditelji bojali i da pomisle, a morali su da čuju od lekara: Teodora je obolela od teškog oblika malignog oboljenja - akutne mijeloidne leukemije!

SRBIJO, NA NOGE, SPASI DETE! Nada da Teodora nastavi život košta 350.000 evra!

Od 13. maja prošle godine, na Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta „Dr Vukan Čupić“ u Beogradu počela je besomučna borba lekara za Teodorin život, ali i bitka malene devojčice sa naletima opake bolesti i iscrpljujućom agresivnom terapijom.

Teodora je prošla pet ciklusa hemioterapije, ali brojne komplikacije sprečile su željene rezultate.

POZNATI U MISIJI DA TEODORA POBEDI BOLEST: Ivanović i Georgiev podržali kampanju!

Teodora hitno mora na transplantaciju kostne srži u jednu od najeminentnijih evropskih zdravstvenih ustanova -Univerzitetsku dečiju kliniku u nemačkom gradu Frankfurtu.Nažalost, za tu jedinu preostalu šansu da nastavi život treba platiti celih 350.000 evra!Način uplate pomoćiUplate novčane pomoći za Teodorino lečenje moguće je izvršiti na dinarskim i deviznim računima BogdanaVranješevića u Erste banci:DINARSKI RAČUN:340 - 32003872 - 78DEVIZNI RAČUN:CORRESPONDENT BANK FOR 978 INCOMING PAYMENTS:(NAVESTI OZNAKU VALUTE)SWIFT CODE: GIBAATWGERSTE GROUP BANK AG WIEN, AUSTRIAACCOUNT OF THE BENEFICIARY WITH:SWIFT CODE: GIBARS22ERSTE BANK A.D. NOVI SADBENEFICIARY:IBAN RS35340000003200387278NAME VRANJEŠEVIĆ BOGDANADDRESS LEPENIČKI BULEVAR 27, KRAGUJEVAC, SERBIAInternational Payments DepartmentErste Bank a.d., Novi Sad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track