BOLESNO: Lutke transvestiti pojavile se u prodaji! Obučene su kao devojčice i imaju penis!

Nišlijka ostala šokirana kad je raspakovala poklon

BOLESNO: Lutke transvestiti pojavile se u prodaji! Obučene su kao devojčice i imaju penis!

Društvo -

U gradu na Nišavi prodaju se igračke bebe devojčice koje ispod odeće zapravo imaju muški polni organ

Nišlijka S. J. šokirala se kad je otpakovala lutku koju je njena ćerkica dobila na poklon od rođaka jer je ustanovila da je lutka - transvestit.Na kutiji je velikim slovima bilo precizirano - „baby girl“. Igračka je bila obučena u tonove koje nose bebe devojčice a i usta su joj našminkana. A kad se ta odeća skine - lutka ima muški polni organ. Zgranuta majka odmah se obratila prodavcu, niškom distributeru igračaka „Mogly toys“, i ustanovila da i ostale lutke iz ove serije imaju istu „falinku“, ali joj je pravo na reklamaciju uskraćeno jer nije imala fiskalni račun. S. J. kaže da nema nameru da zadrži igračku jer ne želi da zbunjuje dete.

Preobraćaj... Od bebe devojčice se pretvori u dečaka
Preobraćaj... Od bebe devojčice se pretvori u dečaka

- Dobili smo je povodom ćerkinog krštenja. Uveče sam pregledala poklone i zaprepastila sam se kad sam videla da je lutka devojčica zapravo lutka dečak - priča ogorčena Nišlijka:

- Ne znam da li je u pitanju greška proizvođača ili je reč o lutki „transvestitu“. Čak i ako je ovo drugo u pitanju, nemam ništa protiv, ali to bi moralo da bude naznačeno na kutiji.

Ne znam kakvo će biti seksualno opredeljenje mog deteta kad odraste, to je njegovo pravo, ali ja ne želim da mu ni na koji način taj izbor namećem od detinjstva.

Ukoliko mi prodavac ne bude zamenio igračku, obratiću se inspekciji.U firmi koja prodaje spornu lutku nismo uspeli da dobijemo objašnjenje ove situacije. Traženo nam je da pošaljemo mejl, ali do zaključenja ovog broja nismo dobili odgovor.M. Milovanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO : Kako će vas kazniti ako se ne odazovete na vojnu vežbu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track