Grčka - “Last minute” ponude u Belvi Travelu
Foto: Promo

Grčka - “Last minute” ponude u Belvi Travelu

Društvo -

Kako se bliže polasci u junu, slobodnih mesta za Grčku, u turističkoj agenciji Belvi Travel je sve manje.

Kako se bliže polasci u junu, slobodnih mesta za Grčku, u turističkoj agenciji Belvi Travel je sve manje. Ipak, za preostala slobodna mesta objavljene su specijalne ponude koje važe do popune kapaciteta. U pitanju su popularni aranžmani za apartmane i hotele, sa uključenim prevozom autobusom ili avionom. Tako na primer od 2. juna, za 10 noćenja u apartmanima u vili Alexandra u Asprovaliti, aranžman sa uključenim autobuskim prevozom košta 89 €. Za isti datum, za smeštaj u vili Irini na Tasosu, za 10 noćenja sa uključenim prevozom autobusom, treba izdvojiti 99 €.

foto: Promo

Najpopularnija destinacija u Belvi Travelu i dalje je Krf. Za letovanje na ovom predivnom ostrvu od 4. juna, za aranžman koji obuhvata smeštaj u apartmanima (10 noćenja) i prevoz autobusom, još malo slobodnih mesta ima u vilama Kristina, Aleksandra, Nelly, Sotiris i Limani a cena kompletnog aranžmana je 109 €. Ukoliko se ipak odlučite za aranžman sa avionskim prevozom onda treba da izdvojite ukupno 179 €. Za letovanje na Krfu, na specijalnoj ponudi je i hotel Oasis 2* a aranžman od 4. juna koji sadrži 10 noćenja sa doručkom i prevoz autobusom je 129€ a ako želite na letovanje avionom onda treba da izdvojite ukupno 199 €.

foto: Promo

Od 6.juna možete letovati u Olimpik Biču ili Leptokariji, a paket od 10 noćenja u apartmanima sa prevozom autobusom je 99 €.

Specijalne ponude važe i za letovanje na Lefkadi, 10 noćenja u apartmanima sa uključenim prevozom autobusom, za aranžman od 8. juna, je 109 €. Za isti datum i aranžman sa 10 noćenja i autobuskom prevozom, za apartmane u Pargi treba izdvojiti 159 €.

foto: Promo

Po specijalnim cenama možete uplatiti i aranžmane sa 10 noćenja u apartmanima i autobuskom prevozom, od 8. juna u Sivoti (od 149€).

Za ostrvo Zakintos, naročito popularno kod mladih, za 10 noćenja u apartmanima sa autobuskom prevozom od 10. juna, ukupna cena je 139€.

Posebno izdvajamo ponudu aranžmana sa 10 noćenja u apartmanima na Kefaloniji, sa prevozom avionom, od 10. juna po ceni od 219 €.

foto: Promo

Za 11. jun važi specijalna ponuda za ostrvo Skiatos. Paket sadrži prevoz (autobus u odlasku a povratak avionom) i 10 noćenja u apartmanima u vilama Ftelia (199 €), Karafelas (209 €) i Lalaria (229 €).

Važno je napomenuti da sve ove ponude imaju ograničene kapacitete. Sve specijalne ponude možete videti na posebnoj strani veb sajta turističke agencije Belvi Travel.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track