USPELA AKCIJA KURIRA! Porodica napaćenog radnika „Goše“ platila dugovanje za struju!
Foto: Vladimir Šporčić

BRAVO

USPELA AKCIJA KURIRA! Porodica napaćenog radnika „Goše“ platila dugovanje za struju!

Društvo -

Zlatan Ćirić, radnik „Goše“ iz Smederevske Palanke kojem firma duguje 489.000 dinara, i čiji je četvorogodišnji sin Stefan gladovao, počeo je da rešava životne probleme zahvaljući velikoj akciji Kurira.

Nakon naših tekstova i donacije koju je „Adrija medija grupa“ uplatila, mnogi ljudi iz Srbije i dijaspore počeli su da mu šalju novac, hranu i odeću, pa je Zlatan u petak platio dug za struju od 110.000 dinara.

- Ostaje samo još da u ponedeljak dođe geometar i da se kuća ucrta u urbanistički plan. Nakon toga ću otići da platim 109.000 za ponovno priključenje struje, koja nam je isključena 2014. godine. Veoma sam zahvalan Kuriru što je pokrenuo ovu akciju da se pomogne mojoj porodici - kaže Zlatan.

Ćirić je od dobijenog novca kupio i motornu testeru.

- Sad ću da sečem ljudima drva i tako zaradim koji dinar za sina Stefana i suprugu Danijelu. Kupili smo i zamrzivač, da mogu u njega da stavim hranu koju smo dobili čim nam uključe struju. Zasad je držimo kod prijatelja - kaže Zlatan.

Ćirić s kolegama iz „Goše“ i dalje štrajkuje zbog neisplaćenih zarada koje im duguju bivši poslodavci iz Slovačke, kao i neispunjenih obećanja novog rukovodstva.

foto: Kurir

E. K.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Stefan više nije gladan, osmeh mu se vratio na lice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track