TOK-ŠOU SA RATKOM FEMIĆEM, UZ JUTARNJU KAFU SA KURIROM Petrović: Kada ste krenuli da iznosite teme koje vlast doživljava kao opasne, postali ste meta
Foto: Printskrin

SVAKOG RADNOG DANA OD 10 DO 12

TOK-ŠOU SA RATKOM FEMIĆEM, UZ JUTARNJU KAFU SA KURIROM Petrović: Kada ste krenuli da iznosite teme koje vlast doživljava kao opasne, postali ste meta

Društvo -

Svakog radnog dana na TV Naša u terminu od 10 do 12 časova čeka vas zanimljiv tok-šou "Uz jutarnju kafu sa Kurirom", koji vodi Ratko Femić.

Današnji gosti Ratka Femića bili su poslanica Poslaničke grupe Nova Srbija - Za spas Srbije i Dušan Petrović, Zajedno za Srbiju.

foto: Printskrin

"Ne shvatati Vučića ozbiljno je opasno. On je ozbiljan zanatlija. Sa druge strane on proizvodi ozbiljnu štetu", rekao je Dušan Petrović.

Kao jedna od tema emisije bila je i situacija u "Fijatu".

foto: Printskrin

Rašković Ivić je između ostalog rekla da robovski rad i strane investicije pretvaraju Srbiju u koloniju.

Na pitanje o predstojećim izborima u Beogradu, Dušan Petrović je izneo svoje mišljenje o tome šta je potrebno opozicija da uradi

"Ako se Janković i Jeremić dogovore, mi ćemo imati snage da obezbedimo fer, poštene i prave izbore ovde u Beogradu. U Beogradu možemo da promenimo stvari", rekao je Petrović.

Sanda Rašković Ivić je istakla da rešenje vidi u tome da opozicija izađe u jednoj koloni i predstavi jedinstvenog kandidata za gradonačelnika.

"Opozicija treba da kaže, ovo je jedan čovek, kandidat za gradonačelnika, a ovo je njegov tim", rekla je Rašković Ivić i navela da misli da Dragan Šutanovac (DS) greši kada kaže da opozicija treba da ide u dve kolone.

Upitani da prokomentarišu nezakonitu blokadu račana Adrija Medija Grupe, gosti Ratka Femića su rekli:

"Kada ste krenuli da iznosite teme koje vlast doživljava kao opasnost za sebe, postali ste meta", rekao je Petrović.

"Onog momenta kad je Kurir počeo da iznosi realno šta se dešava i šta to opozicija želi tog trenutka ste došli na crnu listu. Imperija odmah uzvraća udarac", prokomentarisala je na kraju Sanda Rašković Ivić.

(Kurir.rs, Foto: Printskrin)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja