AKO PUTUJETE, NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Smena turista stvara haos na saobraćajnicama širom Srbije
Foto: Dragana Udovičić

STANJE NA PUTEVIMA

AKO PUTUJETE, NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Smena turista stvara haos na saobraćajnicama širom Srbije

Društvo -

Na putevima u Srbiji danas se očekuje veći broj vozila i mogući zastoji zbog predstojećeg vikenda i još jedne smene turista, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

AMSS upozorava vozače na visoke temperature koje se danas očekuju i savetuje da ne putuju u najtoplijem delu dana od 11 od 16 časova.

Prema podacima Uprave granične policije, pojačan je saobraćaj na ;ulazu u Srbiju iz pravca Hrvatske na prelazu Batrovci, gde su zadržavanja putničkih vozila oko 45 minuta, i na prelazu Preševo sa Makedonijom, gde se vozila na izlazu iz Srbije zadržavaju oko 40 minuta.

Jutros su počeli radovi popravci kolovoza na auto-putu E-75, od petlje Batočina do petlje Markovac, u smeru od Niša ka Beogradu, pa se saobraćaj usmerava na preticajnu saobraćajnu traku, u dužini do 2,5 kilometara.

Od danas do 25. jula, od 07.00 do 17.00 časova, zbog radova na auto-putu E-75, od petlje "Pojate" do petlje "Ražanj", u oba smera, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka.

Produženi su i radovi od petlje "Ražanj" do petlje "Aleksinački rudnici", u oba smera auto-puta, gde će takodje biti zatvorene preticajne trake.

Na auto-putu E-75, smer Beograd - Novi Sad, saobraćaj se od 07.00 do 15.00 časova ;preusmerava na levu voznu traku servisne saobraćajnice.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track