VOZAČI, OPREZ: Kolovozi mokri, zimska oprema obavezna na putevima oko Ivanjice, Sjenice, Tutina i Kopaonika
Foto: AP/Ilustracija

Pažljivo na putu

VOZAČI, OPREZ: Kolovozi mokri, zimska oprema obavezna na putevima oko Ivanjice, Sjenice, Tutina i Kopaonika

Društvo -

BEOGRAD - Saobraćaj u Srbiji odvija se po mokrim kolovozima, a sporija vožnja savetuje se na Đerdapskoj i Ibarskoj magistrali, pored Drine, Zapadne i Južne Morave, posebno na putevima u planinskim predelima gde su pored odrona mogući nanosi zemlje na putu, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Zimska oprema je obavezna na putevima u planinskim predelima Ivanjice, Sjenice, Tutina i Kopaonika, gde ima snega na putu, a tokom jutra je moguća poledica.

foto: Kurir/J.S.

Prema podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima na putničkim terminalima nema zadržavanja dužih od 15 minuta.

Od 24. oktobra izvodiće se radovi na redovnom održavanju od Avalskog puta do Ibarske magistrale u Beogradu. Predvidjeno je da radovi traju narednih 60 dana Od 24. oktobra, do 30. oktobra izvodiće se radovi na sanaciji leve kolovozne trake na državnom putu kod petlje Bačka Topola, u smeru Novi Sad - Horgoš.

Do 30. oktobra produžavaju se radovi koji se izvode od 7.00 do 17.00 na državnom putu od petlje Bubanj Potok do petlje Vrčin, u smeru Beograd - Niš.

Od 21. do 27. oktobra od 7.00 do 17.00 izvodiće se radovi na deonici Gornji Milаnovаc - Preljinа i saobraćaj će se odvijati usporeno, s povremenom obustаvom.

(Kurir.rs/Beta/Foto: AP/Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) LUDA VOŽNJA ĐUBRETARA: Na Topličinom vencu voze u kontrasmeru 200m

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track