NOVOGODIŠNJA ČESTITKA PREMIJERKE BRNABIĆ: Svojoj porodici darujte ljubav, a s prijateljima provodite dragocene trenutke!
Foto: Zorana Jevtić

Predsednica Vlade uverena u državni prosperitet u 2018. godini

NOVOGODIŠNJA ČESTITKA PREMIJERKE BRNABIĆ: Svojoj porodici darujte ljubav, a s prijateljima provodite dragocene trenutke!

Društvo -

Premijerka Ana Brnabić uputila je danas novogodišnju čestitku građanima Srbije u kojoj je izrazila uverenje da će 2018. godina doneti zemlji prosperitet, utvrditi njen evropski put, ojačati ekonomiju i poboljšati kvalitet života svih građana.

foto: Marina Lopičić

Kako je saopšteno iz Vlade Srbije, premijerka je u čestitki poželela građanima da im nova godina donese zdravlja, uspeha na ličnom planu i ispunjenje svih želja.

(FOTO, VIDEO) SRPSKA VLADA PROSLAVILA NOVU GODINU: Ovako je izgledao novogodišnji susret ministara i sedme sile

"Verujem u naš potencijal i u našu sposobnost da se izborimo i s najvećim izazovima koji nas očekuju, jer ste vi, građani Srbije, nesumnjivo zaslužili bolju budućnost u koju svi verujemo. U ime svog tima i u svoje lično ime, želim da vam 2018. godina donese mnogo sreće, više lepih trenutaka i manje briga. Želim vam da svojim porodicama darujete ljubav i da s prijateljima i najbližima provodite dragocene trenutke", navela je Ana Brnabić.

foto: Marina Lopičić

Premijerka je kazala i da će Vlada Srbije i u 2018. godini nastaviti da radi za sve građane, da otvara nova radna mesta i stvara bolje uslove za život.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track