NOVOGODIŠNJA VREMENSKA PROGNOZA: Nećete verovati kakva nas najluđa noć čeka, a tek jutro posle, pa onda opet dva obrta!
Foto: AP

Iznenadiće vas i temperature ZA PRAZNIKE

NOVOGODIŠNJA VREMENSKA PROGNOZA: Nećete verovati kakva nas najluđa noć čeka, a tek jutro posle, pa onda opet dva obrta!

Društvo -

BEOGRAD - U Srbiji je jutros bilo slabog mraza, ponegde po kotlinama sa kratkotrajnom maglom, a u toku dana biće pretežno sunčano.

foto: AP/Ilustracija

U toku noći, na severu će doći do naoblačenja, ponegde sa kratkotrajnom slabom kišom. Vetar uglavnom slab, promenljivog smera, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Najniža temperatura će biti od minus 4 do 1 C, najviša od 4 C do 9 stepeni.

foto: Beta/Milan Obradović

U Beogradu će ujutro biti slabog mraza, dok će u toku dana biti pretežno sunčano. U toku noći doći će do umerenog naoblačenja. Vetar slab, promenljivog smera. Najniža temperatura od minus 4 C do minus 2 stepena, najviša plus 6 stepeni.

foto: Beta/Milan Obradović

Prema prognozi za narednih sedam dana, u nedelju će biti toplo, u većem delu pretežno sunčano, samo ujutro i pre podne na severu oblačno, ponegde sa kratkotrajnom slabom kišom.

foto: AP/Ilustracija

U novogodišnjoj noći vedro sa slabim vetrom i temperaturom od 0 C do 6 stepeni. U ponedeljak pretežno sunčano i toplo, po podne na severozapadu, a u toku noći i u ostalim krajevima naoblačenje s kišom.

foto: RHMZ Printscreen

Od utorka do četvrtka biće pretežno oblačno i malo hladnije, mestimično sa slabom kišom, u planinama sa snegom. Od petka će biti suvo i toplije.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: AP/Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Novogodišnja bajka oživela na Voždovcu! Zasvetlela najlepše okićena kuća u prestonici!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track