VOZAČI, DANAS SE NAORUŽAJTE DEBELIM ŽIVCIMA: Gužve na skoro svim putevima zbog vikenda, Guče i odmora, na granicama se čeka više od sat
Foto: Marina Lopičić/Ilustracija

STANJE NA PUTEVIMA

VOZAČI, DANAS SE NAORUŽAJTE DEBELIM ŽIVCIMA: Gužve na skoro svim putevima zbog vikenda, Guče i odmora, na granicama se čeka više od sat

Društvo -

Vozače u Srbiji danas očekuje pojačan intezitet saobraćaja na svim važnijim putnim pravcima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Veći broj vozila i pojačan saobraćaj očekuje se tokom dana na svim važnijim putnim pravcima, na Koridoru 10, na putevima prvog reda koji vode ka Crnoj Gori, a u narednim danima biće opterećeni i putevi koji vode ka Guči zbog održavanja sabora trubača, navodi AMSS.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na graničnom prelazu "Horgoš", na ulazu u Srbiju čekanja su oko 90 minuta, a pojačan saobraćaj je i na izlazu iz zemlje.

Na graničnom prelazu "Gostun", na ulazu u Srbiju zadržavanja su oko 80 minuta, dok se na izlazu iz zemlje, na graničnom prelazu "Sremska Rača" putnička vozila zadržavaju oko sat vremena.

Zbog očekivano jačeg priliva vozila i početka još jednog talasa pojačanog saobraćaja vozačima se preporučuje korišćenje manje frekventnih graničnih prelaza, dodaje se u saopštenju. Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track