A CENA - PRAVA SITNICA: Damir Dokić, otac naše teniserke, prodaje VELELEPNO IMANJE!
Foto: Dragan Kadić Printscreen YouTube

Posed od 18 hektara na Fruškoj Gori

A CENA - PRAVA SITNICA: Damir Dokić, otac naše teniserke, prodaje VELELEPNO IMANJE!

Društvo -

Otac velike teniske zvezde Jelene Dokić, Damir Dokić, oglasio je na prodaju svoje imanje.

- Ovo je dobra lokacija, blizu su i Beograd i Novi Sad. Fruška gora postaje drugi Zlatibor. Ko bude hteo da ulaže u turizam, ovo imanje će mu zaista dobro doći - kaže Dokić.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Imanje ima 18 hektara, kuća je od 540 metara kvadratnih sa okućnicom od pet hektara. Kuća ima šest soba, pet kupatila, saunu, teretanu, bilijar salu, tri garaže, tri terase.

Celo imanje ima rasvetu, a tu su ribnjak, teniski teren, podrum za vino i rakiju (40 metara dugačak), štala sa koralom i četiri boksa za konje.

Foto: Printscreen/YouTube
Foto: Printscreen/YouTube

Uz imanje ide voćnjak od trinaest i po hektara sa zaštićenim geografskim poreklom. Celo imanje se nalazi u jednom komadu.- Povukao sam se. Obrao sam voćnjak ovde, kajsije, jabuke, sada će i dunje da stignu i tako... Voće prodajem za rakiju. Od toga ne može da se živi. Živim od starih zaliha... krckam - rekao nam je pre nekoliko meseci u ispovesti Damir Dokić.

Foto: Printscreen/YouTube
Foto: Printscreen/YouTube

On je tada rekao da se pokajao što se vratio u Srbiju, a naročito je nezadovoljan odnosom lokalnih vlasti koji su mu stopirale neke investicije.

FOTO MOGLA JE DA BUDE KAO NOLE Bila je slatki devojčurak s reketom, evo kako Srpkinja danas izgleda

- Plakao sam kada sam prodao destileriju. Imao sam i četiri konja, dva lipicanera, i njih sam prodao - rekao nam je tada Dokić.

(Blic/Ivan Jovanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track