ANGAŽOVAN 71 INSPEKTOR: Inspekcija rada kontroliše fitnes centre
Foto: Shutterstock

Splavovi i pekare na proveri

ANGAŽOVAN 71 INSPEKTOR: Inspekcija rada kontroliše fitnes centre

Društvo -
Ceo dan na terenu će biti 71 inspektor rada koji će proveravati angažovanje radnika bez ugovora o radu u fitnes centrima, akdemijama sporta i teretanama

BEOGRAD - Inspekcija rada danas sprovodi veliku akciju u kojoj proveravaju rad na crno u fitnes centrima i ugostiteljskim objektima, izjavila je republička inspektorka za rad Maja Ilić.

Prema njenim rečima, ceo dan na terenu će biti 71 inspektor rada koji će proveravati angažovanje radnika bez ugovora o radu u fitnes centrima, akdemijama sporta i teretanama, što je prva takva akcija u takvim objektima.

Ona je dodala da se obavlja i kontrola objekata u kojima se proizvode hleb, peciva i kolači odnosno u picerijama i objektima brze hrane.

Ilić je kazala da se proveravaju i splavovi, a da je tačno u podne sa inspektorima bezbednosne plovidbe počela kontrola brodova koji su u pokretu na reci.

"Ovo je nastavak akcije koju smo radili i u prethonom periodu. 71 inspektor će sve dok traje dan biti na terenu", rekla je Ilić. Kako je navela, rezultati današnje akcije biće poznati već sutra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track