CIRSD seminar o međunarodnim odnosima
Foto: CIRSD

Od 31. jula do 6. avgusta

CIRSD seminar o međunarodnim odnosima

Društvo -
Seminar pohađa 35 polaznika sa prostora Zapadnog Balkana, koji su sa najvišim ocenama završili osnovne studije

BEOGRAD - Centar za međunarodnu saradnju i održivi razvoj organizuje intenzivni seminar o međunarodnim odnosima pod nazivom "Geopolitika u eri multipolarnosti“, koji je počeo danas u Beogradu i trajaće do 6.avgusta.

Glavne teme seminara biće posvećne savremenim geopolitičkim trendovima, sa akcenatom na proučavanje političkih, ekonomskih, društvenih i ekoloških aspekata multipolarnosti i obnovljenog interesovanja za geopolitičke pozicije.

Seminar pohađa 35 polaznika sa prostora Zapadnog Balkana, koji su sa najvišim ocenama završili osnovne studije. Oni su izabrani na specijalnom konkursu CIRSD na koji se prijavilo nekoliko stotina kandidata iz čitavog regiona.

Predavači na seminaru su iz redova iskusnih kreatora međunarodne politike i svetskog javnog mnjenja, prominentnih intelektualaca i profesora najprestiznijih svetskih univerziteta, kao što su Luis Amado, Volfram Mas, Ralf Langner, Luis Almagro, Nikolas Gvosdev, Branko Milanović, Andrej Kortunov, Ričard Gauan, Šeik Muhamed al Sabah, Alister Kruk, Ivan Vejvoda i mnogi drugi.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track