Crno na belo: Kurir ne duguje nikome!

Evo dokaza da Dragan J. Vučićević gnusno laže

Crno na belo: Kurir ne duguje nikome!

Društvo -
Naš menadžment i uredništvo dostavljaju javnosti potvrdu dobijenu iz „Politika štamparije“ kojom se dokazuje da naš list redovno izmiruje sve ugovorne obaveze na ime štampanja

BEOGRAD - Dragan. J. Vučićević, glavni urednik Informera, danima iznosi brutalne laži o dnevnom listu Kurir i njegovom vlasniku Aleksandru Rodiću. Najbolji režimski novinar u svom „službenom glasniku“ optužuje vlasnika Kurira Aleksandra Rodića da izbegava plaćanje poreza, krši zakon i da „Politika štampariji“ duguje milion evra na ime ugovora o štampanju novina.Menadžment i uredništvo Kurira dostavljaju javnosti potvrdu dobijenu iz „Politika štamparije“ kojom se dokazuje da naš list redovno izmiruje sve ugovorne obaveze na ime štampanja.- Društvo „Kurir info d. o. o.“,na dan 16. 10. 2014. godine nema neizmirenih finansijskih obaveza prema društvu „Politika štamparija d. o. o.“ koje su nastale po osnovu ugovora o štampanju - piše u potvrdi „Politika štamparije“. Inače, Informer je i pre šest meseci optužio Kurir da su mu računi u blokadi, da ne izmiruje obaveze prema poveriocima, da ne plaća porez, i na kraju da je registracija lista urađena suprotno zakonu. Javnosti su sada, a i tada bili, dostupni podaci APR, NBS, Poreske uprave, kojima se potvrđuje da Kurir redovno izmiruje sve svoje zakonske obaveze.

Takođe, Ministarstvo kulture i informisanja nedvosmisleno je potvrdilo da Kurir nije prekršio zakon kad je reč o preregistraciji lista iz „dnevne novine Kurir“ u „Kurir - najtiražnije novine na Balkanu“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track