DOBITNIK PRESTIŽNE NAGRADE: Najpopularniji hotel u Srbiji 88 Rooms
Foto: Promo

Na osnovu komentara i mišljenaj putnika

DOBITNIK PRESTIŽNE NAGRADE: Najpopularniji hotel u Srbiji 88 Rooms

Društvo -
Ovo je veliki uspeh za nas, imajući u vidu da smo hotel otvorili pre nepunih godinu dana, istakao je Nikola Avram, suvlasnik hotela i direktor kompanije MK Mauntin rizort

BEOGRAD - Hotel "88 Rooms" dobio je prestižnu nagradu svetskog portala za putovanja "Travellers Choice Award" za 2015. godinu, kao najpopularniji hotel u Srbiji. Nagrade, kako je saopštio danas Hotel "88 Rooms", dobija najboljih jedan odsto među svim hotelima na TripAdvisoru na osnovu komentara i mišljenja miliona putnika.

Istovremeno hotel "88 Rooms" je, prema mišljenu putnika, drugi na listi i u kategorijama "10 najpopularnijih hotela sa izuzetnom uslugom" i "10 najpopularnijih hotela sa najboljim cenama".

"Ovo je veliki uspeh za nas, imajući u vidu da smo hotel otvorili pre nepunih godinu dana, istakao je Nikola Avram, suvlasnik hotela i direktor kompanije "MK Mauntin rizort" (Mountain Resort), kojoj je povereno upravljanje hotelom.

Avram je predočio da je velika je čast kada sami gosti hotel svrstaju u vrh najpopularnijih, dodajući da je ono što ih izdvaja od ostalih upravo originalan koncept usklađen sa potrebama gostiju. Hotel je otvoren u februaru prošle godine u centru Beograda, ujedno je i prvi hotel uređen prema feng šui principima.

Pored 88 soba i apartmana, raspolaže konferencijskim prostorom i restoranom na krovu šestospratnice, odakle se pruža izvanredan pogled na Beograd i obale Dunava, navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja