DRAGAN ŠUTANOVAC: Tokom ovih 14 godina menjala se Srbija, zajedno sa njom i Kurir!
Foto: Marina Lopičić

Predsednik DS

DRAGAN ŠUTANOVAC: Tokom ovih 14 godina menjala se Srbija, zajedno sa njom i Kurir!

Društvo -

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac itskao je povodom Kurirovog rođendana da se "tokom ovih 14 godina menjala se Srbija. Zajedno sa njom i Kurir."

"U daljem radu želim vam da nastavite da se menjate i da nikada ne zaboravite odgovornost medija u društvu i važnu ulogu u demokratskoj kontroli vlasti", rekao je Šutanovac.

Kurir danas slavi rođendan! Iza nas je 14 godina. Za to vreme smo uspeli da postanemo najuticajniji list na Balkanu i medij uz koji najveći broj građana započinje dan. Bili bismo neiskreni ako bismo rekli da je bilo lako. Nije, ali zato su rezultati slađi.

Novinari Kurira svakodnevno daju sve od sebe da građane objektivno informišu o svemu što se dešava u zemlji, da otkriju ono što neki žele da sakriju, da kritikuju loše poteze vlasti, da pomognu onima kojima je pomoć potrebna...

Svakog dana smo na mestu svih ozbiljnih dešavanja, kako u zemlji tako i u svetu. Pokretali smo i mnoge društveno odgovorne kampanje, kao što je „Stop nasilju“. Takođe, išli smo u korak s vremenom i savremenim tehnologijama, te smo, stvarajući integrisanu redakciju, uspešno povezali štampano izdanje, veb izdanje i video-produkciju.

Tako je bilo do sada, a tako će biti i ubuduće. Zato nam čitaoci i veruju, zato toliko dugo uspešno opstajemo na medijskom tržištu Srbije.

Činjenica da dosad nismo bili ni na strani vlasti ni na strani opozicije mnogima se nije sviđala. Informacije koje smo objavljivali, mahinacije koje smo otkrivali, sve te obelodanjene afere političarima su zadavale glavobolje. Mnogi sa političke scene zvali su nas da se žale kako zbog naslovnih strana Kurira ne mogu da spavaju, kako im zbog naših tekstova skaču pritisak i šećer...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track