DRAMA NA BG AERODROMU: Erbas A319 nemačkog Džerman vingsa prinudno sleteo zbog dima u kokpitu!
Foto: Flightradar24 Print

Uzbuna na aerodromu "Nikola Tesla"

DRAMA NA BG AERODROMU: Erbas A319 nemačkog Džerman vingsa prinudno sleteo zbog dima u kokpitu!

Društvo -

BEOGRAD - Avion nemačke lou-kost aviokompanije "Džermanvings" (German wings) prinudno je jutros sleteo na beogradski aerodrom "Nikola Tesla".

Kako Kurir nezvanično saznaje, arbas A319 nemačke niskobudžetne kompanije poleteo je sa Rodosa jutros u 9.40 sati po lokalnom vremenu, a u Keln je trebalo da sleti u 12.15 časova po lokalnom vremenu.

Foto: Reuters/Ilustracija
Foto: Reuters/Ilustracija

Međutim, u Beograd, na aerodrom "Nikola Tesla", prinudno je sleteo u 10.33 sati. Vatrogasne ekipe odmah su ušle u avion i proverile uzrok prinudnog sletanja.

Nešto kasnije, oko podneva, stiglo je i saopštenje Aerodroma "Nikola Tesla" u kojem se navodi da je avion nemačke kompanije "Džermanvings" neplanirano sleteo na beogradski aerodrom zbog indikacije dima u kokpitu.Međutim, posle provere utvrđeno da nije bilo nikakavog požara.

Na lice mesta odmah su izašle sve nadležne službe Aerodroma, uključujući i vatrogasnu službu, koja je nakon detaljnog pregleda vazduhoplova utvrdila da nema požara.

Kako procedura nalaže, svi putnici aviona su autobusima prevezeni do pristanišne zgrade, gde su sačekali da se pregled aviona obavi. Avion će uskoro nastaviti svoje putovanje ka krajnjem odredištu.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track